banner359

’’erdoğan Oraya Ailesinden Birilerini Seçti’’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HSYK atamalarını değerlendirerek, ’’Öyle anlaşılıyor ki Erdoğan oraya ailesinden birilerini seçti, hakim seçmedi” dedi. İstanbul’da bir programa katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme...

27 Ekim 2014 Pazartesi 21:04
’’erdoğan Oraya Ailesinden Birilerini Seçti’’
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HSYK atamalarını değerlendirerek, ’’Öyle anlaşılıyor ki Erdoğan oraya ailesinden birilerini seçti, hakim seçmedi” dedi.
İstanbul’da bir programa katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Katıldığı program çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, ‘Peşmergenin Türkiye üzerinden geçişini nasıl değerlendiriyorsunuz sorusu üzerine; “Ülkemizde yabancı askerlerin olmasını istemiyorum” diyerek yanıtladı.
Kılıçdaroğlu, HSYK’ya atanan AK Partili üye iddialarına ise “Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’na yapılacak atamalarda özen gösterilmesi lazım. Bu özeni özellikle cumhurbaşkanlığı konumunda olan kişinin göstermesi gerekiyor. Oraya seçilecek kişilerin bütün yargıçların vicdanını temsil edeceğini de kimsenin unutmaması gerekiyor. Ama öyle anlaşılıyor ki Erdoğan oraya ailesinden birilerini seçti, hakim seçmedi” diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<