banner359

Erdoğan Sevgisi öyle Bir şey Yaptırdı Ki...

Bartın’ın Kozcağız beldesinde Murşit Açıkgöz adlı vatandaş, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisi nedeniyle beldede bulunan 30’a yakın billboardı kiralayarak Erdoğan’ın bulunduğu afişleri astırdı.Murşit...

03 Ağustos 2014 Pazar 13:06
Erdoğan Sevgisi öyle Bir şey Yaptırdı Ki...
Bartın’ın Kozcağız beldesinde Murşit Açıkgöz adlı vatandaş, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisi nedeniyle beldede bulunan 30’a yakın billboardı kiralayarak Erdoğan’ın bulunduğu afişleri astırdı.
Murşit Açıkgöz adlı vatandaş Erdoğan’ın resimlerinin bulunduğu afişleri kiraladığı billboardlara astırdı. Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın resimlerinin bulunduğu afişlerde, “Sözünün Eri, Adamın Dibi”, Milletin Adamı, Türkiye’de Doğdu, Türkiye’de Yaşıyor. Hiçbir Yere Kaçmıyor”, “Milli Güç, Milli İrade, Hedef 2023, 2053, 2071” yazdığı görüldü.
Astırdığı billboardların önünde bir açıklama yapan Açıkgöz, “Tayyip Erdoğan gece gündüz, bizim için kelle koltukta canhıraş çalışıyorken, dünyadaki bütün şer güçler ona saldırıyorken, ben durduğum yerde tuzluk gibi duramadım. Ona destek olmam lazım geldiğini düşündüm. O yüzden böyle bir yöntem buldum. Gün Tayyip Erdoğan’a destek olma günüdür. Tayyip Erdoğan’a destek olmak demek Türkiye’ye destek olmak demektir. Türkiye’ye destek olmak demek de, yeryüzündeki insanlığa destek olmak demektir. Yeryüzünün neresinde bir zulüm varsa Erdoğan, eliyle ve diliyle oradadır. Tayyip Erdoğan her derde deva ilaç gibidir. Aç olan için ekmektir. Susuz olan için sudur. Felakete düşmüş olanlar için kurtarıcıdır. Yeryüzünde insanlığa arka çıkan Erdoğan’dan başka biri yok. Erdoğan için her şey yaparım. Bedeli ne olursa olsun. Çünkü Erdoğan varsa, Türkiye vardır. Erdoğan varsa, ben de varım. Kim Erdoğan’a taş atıp, küfür ediyorsa bana etmiştir. Türkiye’deki edepli namuslu insanlara etmiştir. Gün Erdoğan’a destek olma günüdür” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<