banner359

Erdoğan’a Van’da Sevgi Seli

Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında özel uçakla Van’a geldi.Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları için özel uçakla Van’a gelen Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,...

31 Temmuz 2014 Perşembe 16:05
Erdoğan’a Van’da Sevgi Seli
Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında özel uçakla Van’a geldi.
Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları için özel uçakla Van’a gelen Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, burada Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Fatih Çiftçi, Gülşen Orhan, Mustafa Bilici ile sivil toplum örgütü temsilcileri ve partililer tarafından karşıladı. Büyük bir konvoy eşliğinde mitingin yapılacağı Beşyol Meydanı’na doğru hareket eden Erdoğan, miting alanına hareket etmeden önce kendisini havaalanında karşılayan vatandaşların yanına giderek kısa süreli sohbet etti. Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yol boyunca sevgi gösterisinde bulundu.
Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan da eşlik ediyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<