banner359

Eski İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala, Oyunu Kullandı

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa’da 26. Dönem Milletvekilleri Seçimleri için oyunu kullandı.Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Efkan Ala, Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde oyunu kullandı. Yavuzselim İlköğretim...

01 Kasım 2015 Pazar 13:04
Eski İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala, Oyunu Kullandı
Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa’da 26. Dönem Milletvekilleri Seçimleri için oyunu kullandı.
Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Efkan Ala, Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde oyunu kullandı. Yavuzselim İlköğretim Okuluna gelen Ala, ilk olarak sandık görevlilerine başarılar diledi. Oyunu kullanan Ala, demokrasinin değerli olduğunu söyledi. Ala, “Bugün 78 milyon sandık başına gidiyor. Bir şölen havası içinde seçimleri inşallah tamamlarız. Çünkü demokrasilerin seçim günleri şölenleridir. Millet hür iradesiyle sandığa gidiyor. Orada irade beyanında bulunuyor. Memleketin kiminle yöneteceğine karar veriyor. Çok kıymetli bir değerimiz. Memleketimize, milletimize, Bursa’mıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel işlere vesile olsun” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<