banner359

Gazze’deki Ateşkes Memnuniyetle Karşılandı

Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de 72 saat süreli ateşkes ilan edilmesinin memnuniyetle karşılandığını belirtti. Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Gazze’de dün gece yarısından itibaren bir kez daha 72 saat süreli...

12 Ağustos 2014 Salı 08:44
Gazze’deki Ateşkes Memnuniyetle Karşılandı
Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de 72 saat süreli ateşkes ilan edilmesinin memnuniyetle karşılandığını belirtti.
Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Gazze’de dün gece yarısından itibaren bir kez daha 72 saat süreli ateşkes ilan edilmesini memnuniyetle karşılamaktayız. Mevcut aşamada, ateşkesin sürdürülebilir hale getirilmesi önem taşımaktadır. Aksi takdirde, bu tür geçici duraklamalar bölgede kalıcı bir sükunetin sağlanması bakımından yeterli olmayacaktır.
Türkiye, sürdürülebilir bir ateşkesin tesisi için uluslararası ortaklarıyla eşgüdüm içerisinde aralıksız bir şekilde çaba sarf etmektedir. Ülkemiz ayrıca, Gazze’deki halkın acil ihtiyaçlarının karşılanması doğrultusunda insani yardım çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çerçevede son olarak, Filistinli yaralıların tedavi amacıyla Gazze’den Türkiye’ye sevk süreci başlatılmış ve ilk yaralı grubu ülkemize gelmiştir. Ülkemiz, Gazze’de zor şartlar altında yaşayan Filistinli kardeşlerimize yönelik desteğini her alanda kararlılıkla devam ettirecektir” denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<