banner359

Görüşmenin ardından açıklama geldi

CHP’nin Meclis Başkanı Adayı Deniz Baykal, liderler turu kapsamında ilk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.Deniz Baykal, Devlet Bahçeli’yi Meclis’teki makamında ziyaret etti. Bahçeli, Grup Başkanvekili Oktay Vural ile...

26 Haziran 2015 Cuma 12:52
Görüşmenin ardından açıklama geldi
CHP’nin Meclis Başkanı Adayı Deniz Baykal, liderler turu kapsamında ilk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.
Deniz Baykal, Devlet Bahçeli’yi Meclis’teki makamında ziyaret etti. Bahçeli, Grup Başkanvekili Oktay Vural ile birlikte Deniz Baykal’ı makam odasının kapısında karşıladı. Basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşme sonrasında gazetecilerin sorularına cevap veren Deniz Baykal, “TBMM Başkanlığı’na aday bir milletvekili olarak bu ziyareti yaptım. Kendisine Meclis Başkanlık yönetimine yönelik anlayışımı, Türkiye’deki siyasi tabloyu nasıl gördüğümü, ne gibi sorumlulukların bize düştüğüne inandığımı aktardım. Kendisini önemli siyasi temaslar konusunda bilgilendirdim. Görevimi yaptığımı düşünüyorum. Seçime giderken önemli bir partinin genel başkanı olarak Sayın Bahçeli’nin bu konuları benim ağzımdan duymasına ihtiyaç vardı diye düşünüyorum. Benim için çok yararlı bir görüşme oldu” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<