banner359

Haluk Koç’tan Muhaliflere Sert Cevap

Haluk Koç, parti içindeki muhaliflere ateş püskürdü: “Bugün hesap soruyoruz diye ortaya çıkanların önce kendilerinden hesap sormaları gerekir”.CHP Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Toplantının...

13 Ağustos 2014 Çarşamba 13:33
Haluk Koç’tan Muhaliflere Sert Cevap
Haluk Koç, parti içindeki muhaliflere ateş püskürdü: “Bugün hesap soruyoruz diye ortaya çıkanların önce kendilerinden hesap sormaları gerekir”.
CHP Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Toplantının gündemine ilişkin açıklamalar yapan Parti Sözcüsü Haluk Koç, CHP’deki muhalif isimlere cevap verdi. Koç, "Bugün ’hesap soruyoruz’ diye ortaya çıkanların önce kendilerinden hesap sormaları gerekir" dedi. CHP’nin programı, tüzüğü ve ilkeleri olan bir bir parti olduğunu kaydeden Haluk Koç, "CHP’nin kendine karşı taleplerle ortaya çıkanlara karşı tavrı bellidir. CHP yöneticileri hiçbir delegeye ’imza verin’ ya da ’imza vermeyin’ diye bir telkinde bulunmayacaktır. CHP kendi koyduğu seçim stratejisi de dahil mutlaka öz eleştirisini yapacaktır. Ancak AKP’nin fetret döneminde gündemin CHP içi sorunlara getirilmesine asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<