banner359

Hukukçu Vekillerle Toplantı Yaptı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın AK Parti’nin hukukçu milletvekilleriyle yaptığı toplantı sona erdi. Adalet Bakanı Bozdağ, AK Parti’nin hukukçu milletvekilleriyle AK Parti Genel Merkezinde bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıya...

05 Ağustos 2014 Salı 14:36
Hukukçu Vekillerle Toplantı Yaptı
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın AK Parti’nin hukukçu milletvekilleriyle yaptığı toplantı sona erdi.
Adalet Bakanı Bozdağ, AK Parti’nin hukukçu milletvekilleriyle AK Parti Genel Merkezinde bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıya Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya katıldı. Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplamayan Arınç, Adalet Bakanı Bozdağ’ın gerekli açıklamayı yaptığını hatırlatarak, emniyette devam eden operasyonlarla ilgili ise bilgisinin olmadığını kaydetti.
Bakan Bozdağ ise, toplantının ardından açıklama yapmadan AK Parti Genel Merkezinden ayrıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<