İkisinden De Tunceli Değerlendirmesi Geldi

Muhalefetin gündeminde Bahçeli’nin yarınki Tunceli ziyareti var. MHP lideri Tunceli’nin kendilerini bağrına basacağını söylerken, Kılıçdaroğlu da ziyaretin abartılmaması gerektiğini ifade etti.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kayseri’nin...

27 Kasım 2014 Perşembe 16:41
İkisinden De Tunceli Değerlendirmesi Geldi
Muhalefetin gündeminde Bahçeli’nin yarınki Tunceli ziyareti var. MHP lideri Tunceli’nin kendilerini bağrına basacağını söylerken, Kılıçdaroğlu da ziyaretin abartılmaması gerektiğini ifade etti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde MHP’li Belediye Başkanı Dursun Ataş’ı ziyaret etti. Devlet Bahçeli belediye girişinde ’Bozkurt İçin Heryer Tunceli’ pankartları ile karşılandı. Belediye Başkanlık makamındaki ziyarette Bahçeli “Genel Başkan sıfatıyla Tunceli’ye ilk defa gidiyorsunuz? Nasıl bir atmosfer bekliyorsunuz? Bir protesto bekliyor musunuz?” sorusuna, “Hiçbir şey ile karşılaşacağımıza inanmıyorum. 81 ilden bir tanesidir Tunceli, Tunç yüreklilerin yöresidir. Manası da budur Tunceli’nin, o bakımdan Tunceli MHP’yi bağrına basacaktır” cevabını verdi.
Bahçeli 4 bakan hakkında kurulan soruşturma komisyonunun haberlerine getirilen yasakla ilgili olarak, “Yolsuzluklarla ilişkili kurulmuş olan komisyonun çok sağlıklı verimli bir ortam içerisinde sürdürülmesinde yarar vardır. Bugünkü siyasi iktidar mecliste teşekkül etmiş olan komisyonla da iş birliği içerisinde AKP’li üyeler vasıtasıyla bu verimli çalışmayı engelleme gayreti göstermektedirler. Dolayısıyla komisyon çalışmalarının ilk iki ayı boşa gitmiştir. Şimdi son iki aylık çalışma döneminde artık yavaş yavaş yolsuzluk ve rüşvete ilişkin müracaat edilmesi gereken kişilerin komisyona davet edilmesi sürecine tabiatıyla yine o 4 bakanın da davet edilmesi gerekir. Böyle bir çalışma ortamını gölgelemek için komisyon başkanının öncülüğünde karartma operasyonu ile karşı karşıya kalınmıştır. Yasaklar getirilmiştir bunu MHP olarak doğru bulmuyoruz” açıklamasında bulundu.

KILIÇDAROĞLU DA YORUMLADI
Aynı konu Edirne’de progrmalara katılan ana muhalafet partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da soruldu. CHP lideri ise, "Olağanüstü bir durum yok. Herkes istediği yere gider" değerlendirmesi yaptı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<