banner359

Irak Başbakanı El-ıbadı’yi Kutladı

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Irak Başbakanı Haydar El-Ibadi’yi kutladı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Irak Cumhuriyeti Başbakanı Haydar El-Ibadi’nin kabinesinin Irak Temsilciler Meclisi’nde onaylanması üzerine bir mesaj gönderdi....

10 Eylül 2014 Çarşamba 19:02
Irak Başbakanı El-ıbadı’yi Kutladı
CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Irak Başbakanı Haydar El-Ibadi’yi kutladı.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Irak Cumhuriyeti Başbakanı Haydar El-Ibadi’nin kabinesinin Irak Temsilciler Meclisi’nde onaylanması üzerine bir mesaj gönderdi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Irak Başbakanı Haydar El-Ibadi’ye gönderdiği kutlama mesajında şunları kaydetti:
"30 Nisan 2014 tarihli seçimler akabinde yapılan çalışmalar, Başbakanlığınızda kurulan hükümetin Irak Temsilciler Meclisi tarafından onaylanmasıyla sonuçlanmıştır. Başbakanlığınızı kutluyor, size ve hükümetinizde yer alan tüm Bakanlara başarılar diliyor, Cumhuriyet Halk Partisi olarak kardeş Irak halkının yanında olmaya devam edeceğimizi bu vesileyle tekrar teyit etmek istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi, Irak’ın bağımsızlığı, egemenliği, toprak bütünlüğü, birlik ve güven içinde kalkınmasını her zaman desteklemeye devam edecek ve iki komşu olarak ilişkilerimizi karşılıklı saygı ve iç işlerine karışmama esasları üzerinden sürdürecektir. En kısa zamanda sizinle bir araya gelerek ikili ilişkilerimiz ve bölgemiz sorunları hakkında görüşmek umuduyla selam ve saygılarımı sunuyorum."
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<