banner359

İskenderpaşa Cemaatinden Tam Destek

İskenderpaşa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden Muharrem Nureddin Coşan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceklerini açıkladı. İskenderpaşa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden Muharrem Nureddin...

06 Ağustos 2014 Çarşamba 15:29
İskenderpaşa Cemaatinden Tam Destek
İskenderpaşa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden Muharrem Nureddin Coşan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceklerini açıkladı.
İskenderpaşa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden Muharrem Nureddin Coşan, yaptığı açıklamada, “Önümüzde her ne kadar mahiyetini idrak edemesek de, eni, boyu ve derinliği ısmarlama tarif edilmiş bir seçenek düzeneği var. Bu düzenek şartları içinde özlemini çektiğimiz beşeri haklarımıza, sahip olduğumuz muteber ve müstesna dünya görüşümüze daha yakın olması ve etkili işler yapması ihtimali adına Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 10 Ağustos 2014 Pazar günü destek olmaya niyet ettik. Khayr ve bereketli neticelere vesile olması için gayret ve dua içindeyiz” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<