banner359

İşte Hsyk’daki Görev Dağılımı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkanvekilliği ve 3. Daire Başkanlığı’na Metin Yandırmaz, 1. Daire Başkanlığı’na Halil Koç ve 2. Daire Başkanlığı’na Mehmet Yılmaz seçildi.HSYK Genel Kurulu’nun bugün yaptığı ilk toplantısında...

28 Ekim 2014 Salı 12:54
İşte Hsyk’daki Görev Dağılımı
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkanvekilliği ve 3. Daire Başkanlığı’na Metin Yandırmaz, 1. Daire Başkanlığı’na Halil Koç ve 2. Daire Başkanlığı’na Mehmet Yılmaz seçildi.
HSYK Genel Kurulu’nun bugün yaptığı ilk toplantısında üyelerin görev dağılımları yapıldı. yapılan görev dağılımına göre, 1. Daire Başkanı Halil Koç, üyeler Kenan İpek, Yakup Ata, Mehmet Durgun, Rasim Aytin, Ömür Topaç ve İsa Çelik oldu.
2. Daire Başkanlığı’na Mehmet Yılmaz, üyeliklere Taci Bayhan, Hayriye Şirin Ünsel, Mustafa Kemal Özçelik, Muharrem Özkaya, Ramazan Kaya ve Mahmut Şen seçildi.
HSYK Başkanvekilliği’ne ve 3. Daire Başkanlığı’na Metin Yandırmaz seçilirken, üyeliklere Şaban Işık, Ömer Kerkez, Kerim Tosun, Aysel Demirel, Ahmet Berberoğlu ve Turgay Ateş getirildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<