İzmir Erdoğan’a Hazır

Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir mitingi öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı. Miting alanı ve çevresinde 6 bin polis görev alacak.Başbakan Erdoğan’ın İzmir Gündoğdu meydanında halka hitap etmesine saatler...

02 Ağustos 2014 Cumartesi 13:44
İzmir Erdoğan’a Hazır
Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir mitingi öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı. Miting alanı ve çevresinde 6 bin polis görev alacak.
Başbakan Erdoğan’ın İzmir Gündoğdu meydanında halka hitap etmesine saatler kala tüm hazırlıklar tamamlandı. Şehrin her tarafı Ak Parti bayrakları ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın afişleriyle donatıldı. Miting öncesi güvenlik üst seviyeye çıkarıldı. Mitingin yapılacağı alanın çevresi polis barikatları ile çevrilirken, vatandaşlar tek tek aranarak güvenlik noktalarından geçirilecek. Miting süresince alan ve çevresi polis helikopteriyle kontrol altında tutulurken, 6 bin polis güvenliği sağlayacak. Miting alanının etrafındaki yüksek binalarda Özel Harekat Birliğine bağlı ekipler ile keskin nişancılar yerleştirilecek. Miting alanı kameralarla sürekli izlenecek.
Öte yandan Gündoğdu Meydanı’na kurulan 24 vinç de boydan boya bayraklar, balonlar ve Erdoğan’ın büyük boy posterleriyle süslendi. Erdoğan’ın halka hitap edeceği platformun iki yanına dev ekran kuruldu.

“GÜL SUYU PÜSKÜRTÜLECEK”
Mitinge katılacak vatandaşlar da unutulmadı. Alanda katılımcılar Çaykur’un soğuk çayı ile serinletilecek. Ayrıca sıcak havaya karşı vatandaşların üzerine üç püskürtme makinesi ile gül suyu sıkılacak. Yoğun izdiham nedeniyle rahatsızlanabilecek vatandaşlar için Ulusal Medikal Kurtarma ekibi üç çadır kurdu. Ayrıca, 112 Acil Servis araçları hazır tutuluyor. Mitinge gelenlere Erdoğan logolu 30 bin tişört ve 50 bin şapka verilecek.
Başbakan Erdoğan’ın saat 17.00’de halka seslenmesi bekleniyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<