banner359

Kapusuz Ateş Püskürdü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, “Filistinli anneleri de öldürelim, evlerini yıkalım” ifadelerini kullanan İsrailli kadın milletvekiline tepki göstererek, “İsrailli kadın milletvekilinin sarf ettiği bu sözler nefret suçudur....

14 Temmuz 2014 Pazartesi 15:12
Kapusuz Ateş Püskürdü
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, “Filistinli anneleri de öldürelim, evlerini yıkalım” ifadelerini kullanan İsrailli kadın milletvekiline tepki göstererek, “İsrailli kadın milletvekilinin sarf ettiği bu sözler nefret suçudur. Bu sözleri ancak insanlıktan çıkmış bir kişi ifade edebilir” dedi.
Sosyal paylaşım hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, İsrailli bir kadın milletvekilinin “Filistinli anneleri de öldürelim, evlerini yıkalım” ifadesini kullanmasının İsrail’in nasıl bir nefret sarmalı içerisinde olduğunu açıkça gösterdiğini söyledi.
Bu söyleyenin bir ‘kadın’ milletvekili olduğuna dikkat çeken Kapusuz, “Ya bir anne yada anne adayı. Bu nasıl bir kin? Bu nasıl bir gözü dönmüşlük hali?” diye sordu.
İsrailli kadın milletvekilinin sarf ettiği sözlerin nefret suçu olduğunu belirten Kapusuz, bu sözleri ancak insanlıktan çıkmış bir kişinin ifade edebileceğinin altını çizdi.
Kapusuz, camileri bombalayanların, “orada teröristler vardı” diyecek kadar canileştiğini belirterek, “İsrail Başbakanı ‘saldırıları daha da şiddetlendireceğiz’ diyecek kadar pervasızlaşıyor. Evet, İsrail nefretten besleniyor. Bitmek tükenmek bilmeyen bu nefretlerini oradaki Müslüman Filistinlilere yöneltiyorlar. Kadın, çocuk, genç, yaşlı demeden katliam yapıyorlar. Buna karşı tüm dünya ülkeleri İsrail’e diplomatik yaptırımlarda bulunmalı ve İsrail bu saldırıları durdurmadığı sürece yalnızlığa itilmelidir. Aksi takdirde İsrail nefreti bölgede daha büyük katliamlara yol açacak. Dünya ülkeleri unutmasın ki ‘Kurt kuzuyu yerken sessiz kalmak, Kurdu desteklemektir.’ İsrail’in hamisi olan ABD ise ‘Kurt ile yiyip kuzuyla yas tutma’ politikasını terk etmelidir. Beslediği, büyüttüğü ve desteklediği İsrail’in katlettiği çocukların vebali ABD’nin de omuzlarındadır” diye konuştu.
İsrail’e her türlü desteği veren ve sonra Filistinli çocukların katledilmesine timsah gözyaşları döken ABD’yi bir kez daha kınadığını sözlerine ekleyen Kapusuz, “Filistin’deki katliamların suç ortağı ABD’dir. Zira İsrail’e verdiği her türlü destekle bu katliamlara davetiye çıkarmıştır” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<