banner359

Kasımpaşa’da Sabaha Kadar Kutlama

Kasımpaşalılar, Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesini davul zurna eşliğinde oynayarak kutladı.Cumhurbaşkanı seçiminde oyların büyük çoğunluğunu alarak cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi, yurdun dört...

11 Ağustos 2014 Pazartesi 12:28
Kasımpaşa’da Sabaha Kadar Kutlama
Kasımpaşalılar, Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesini davul zurna eşliğinde oynayarak kutladı.
Cumhurbaşkanı seçiminde oyların büyük çoğunluğunu alarak cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi, yurdun dört bir yanında kutlanmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kasımpaşalı komşuları, seçim sonucunu davul zurna eşliğinde oynayarak kutladı. Erdoğan’ın Kaptanpaşa Mahallesi’ndeki eski komşuları evlerinin dış cephesine “Cumhurbaşkanının kralı Kaptanpaşalı” yazılı poster asarak slogan attı. Uzun süre davul zurna eşliğinde oynayan vatandaşlar, ilginç görüntüler oluşturdu.
Erdoğan’ın başlarının tacı olduğunu ifade eden Kasımpaşalı bir vatandaş, “Biz Roman’ız kül tablosu yere düşse oynarız. Bugün cumhurbaşkanı seçilmiş o bizim Tayyip amcamız. Başımızın tacı. O cumhurbaşkanı olsa bile Kasımpaşalıların, Kaptanpaşalıların komşusu Recep Tayyip Erdoğan” diye konuştu.
Sabaha kadar kutlama yaptıklarını söyleyen bir başka vatandaş ise “Ben onun çocukluğunu biliyorum. Eşim onun doğduğunu biliyor. Sabaha kadar hiç uyumadık biz, kutlama yaptık” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<