Kılıçdaroğlu O Tahliyeyi Değerlendirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan 16 yaşındaki liseli gencin tahliyesine ilişkin, “Hatanın gecikmiş olarak düzeltilmesi güzel bir olay” dedi. Kılıçdaroğlu, Beykent...

26 Aralık 2014 Cuma 12:13
Kılıçdaroğlu O Tahliyeyi Değerlendirdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan 16 yaşındaki liseli gencin tahliyesine ilişkin, “Hatanın gecikmiş olarak düzeltilmesi güzel bir olay” dedi.
Kılıçdaroğlu, Beykent Üniversitesi Ayazaağa Kampüsünde düzenlenen “Genç Sosyal Bilimciler Platformu 2. Ulusal Gençlik Tartışmaları” etkinliğine katıldı. Programın ardından gazetecilerin sorusu üzerine kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Konya’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan 16 yaşındaki liseli gencin tahliye edilmesini değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, “16 yaşındaki bir çocuğun bir dakika bile hapiste kalması doğru bir olay değildi. Hatanın gecikmiş olarak düzeltilmesi güzel bir olay” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<