banner359

Kılıçdaroğlu Stk Temsilcileriyle Görüştü

Diyarbakır’da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Partisinin, ’Geleceği Birlikte Kuruyoruz’ toplantıları çerçevesinde, Diyarbakır’da düzenlediği bölge toplantısına...

29 Kasım 2014 Cumartesi 15:48
Kılıçdaroğlu Stk Temsilcileriyle Görüştü
Diyarbakır’da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.
Partisinin, ’Geleceği Birlikte Kuruyoruz’ toplantıları çerçevesinde, Diyarbakır’da düzenlediği bölge toplantısına katılmak üzere sabah saatlerinde Diyarbakır’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kentteki meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle de bir araya geldi. Toplantıya Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra, CHP Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Bekaroğlu ve Sezgin Tanrıkulu ile çok sayıda STK temsilcisi de katıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda, çözüm süreci, Kobani olayları ve Ortadoğu’da yaşanan gelişmelerin ele alınacağı öğrenildi.
Toplantı basına kapalı olarak devam ediyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<