banner359

Kılıçdaroğlu’ndan kanser tedavisi gören arkadaşına ziyaret

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da Kanser Tedavisi Gören Arkadaşı Tolga Yıldırım'ı Ziyaret Ederek Sağlık Durumu Hakkında Bilgi Aldı.

16 Eylül 2019 Pazartesi 13:50
Kılıçdaroğlu’ndan kanser tedavisi gören arkadaşına ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana’da kanser tedavisi gören arkadaşı Tolga Yıldırım’ı ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Kılıçdaroğlu, Adana Acıbadem Hastanesi’nde kanser tedavisi gören hesap uzmanlığı döneminden arkadaşı Yeminli Mali Müşavir Tolga Yıldırım’ı ziyaret etmek için öğle saatlerinde Adana’ya geldi. Hastane başhekimliğini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, arkadaşının sağlık durumu hakkında aldı. Daha sonra kanser tedavisi gören arkadaşı Tolga Yıldırım’ı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, ardından Adana Büyükşehir Belediyesi’ne geçerek Başkan Zeydan Karalar ile görüştü. Kılıçdaroğlu’nun saat 14.15’te kentten ayrılması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<