banner359

Kılıçdaroğlu"ndan Tatilcilere çağrı

Partisinin genel merkezinde eski kurmaylarıyla bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu konuşmasında tatilcilere çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Masalarda...

14 Temmuz 2014 Pazartesi 15:20
Kılıçdaroğlu
Partisinin genel merkezinde eski kurmaylarıyla bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu konuşmasında tatilcilere çağrıda bulundu.
Kılıçdaroğlu, "Masalarda oturup ’Ben oy kullanmayacağım’ diye ahkam kesmek demokrasiye uymaz. Bir gün gelir sizin tatil yapmanız da engellenir. Bu ülkede yaşıyorsanız çocuklarınıza karşı sorumluluğunuz var. Adam gibi tıpış tıpış sandığa gideceksiniz, demokrasinin gereğini yapacaksınız" dedi.
CHP lideri ayrıca parti içinde Ekmeleddin İhsanoğlu ismi üzerinde dönen tartışmalara da değinerek, "Çalışacağız. İnançla ve kararlılıkla çalışacağız. İnanmıyorsak hiç çalışmayalım, bir yerde oturalım" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<