banner359

Melih Gökçek’ten olay tweet !

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirdi. Gökçek, Twitter hesabı üzerinden HDP Meclis Başkan Adayı Dengir Mir Mehmet Fırat’ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu...

30 Haziran 2015 Salı 11:16
Melih Gökçek’ten olay tweet !
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.
Gökçek, Twitter hesabı üzerinden HDP Meclis Başkan Adayı Dengir Mir Mehmet Fırat’ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile çekilmiş fotoğrafını paylaşarak sert eleştirilerde bulundu. Daha önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Dengir Mir Mehmet Fırat arasında canlı yayında çıkan tartışmayı da hatırlatan Gökçek, “Dün ekranlardan Dengir Mir Mehmet Fırat’a demediğini komadın, şimdi niye el pençe divansın? Ben söylerim ama ortalık karışır’’ dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<