banner359

Merkez Bankası’na çok sert eleştiri !

Cumhurbaşkanı Erdoğan, faiz indiriminde nazlı davranan Merkez Bankası’nı, “Bize karşı bağımsızlık mücadelesi veriyorsun da acaba başka yerlere bağımlılık sözün mü var?” diye eleştirdi.Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet...

25 Şubat 2015 Çarşamba 16:11
Merkez Bankası’na çok sert eleştiri !
Cumhurbaşkanı Erdoğan, faiz indiriminde nazlı davranan Merkez Bankası’nı, “Bize karşı bağımsızlık mücadelesi veriyorsun da acaba başka yerlere bağımlılık sözün mü var?” diye eleştirdi.
Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) heyetini kabulünde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefinde Merkez Bankası vardı. Erdoğan, “Dün Merkez Bankası lütfetti, politika faizinde çeyrek puanlık indirim yaptı; yıl boyunca hepsinin toplamı 2,5 puan. Bize karşı bağımsızlık mücadelesi veriyorsun da acaba başka yerlere bağımlılık sözün mü var ? Merkez Bankası’nın bağımsızlığına sözümüz yok, ama ülkenin menfaatlerini koruduğu yere kadar yok” dedi.

İÇ GÜVENLİK PAKETİ ELEŞTİRİLERİ
Bazı muhalefet partisi milletvekillerinin Meclis’teki iç güvenlik paketi protestolarını da sert bir biçimde eleştiren Erdoğan, “Meclis’te birileri yüzünü kapatıyorsa, birileri mikrofonları kırıyorsa terörün temsilcileri Meclis’e girmiş demektir. Demokratik hak kürsüdedir” diye konuştu.
“Eğer sen terörist değilsen maskesiz dolaş” diye devam eden Erdoğan, “-Erkeğim- diyor. Ne erkeği be ! Sen erkeksen niye etekle geziyorsun. Dürüst olun dürüst. Erkek pantolonla dolaşıyor, sen niye etekle dolaşıyorsun? Bundan sonra toplumu terörize edemeyecekleri için güvenlik paketinden rahatsız oluyorlar” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<