banner359

Mgk’da Neler Konuşuldu ?

Milli Güvenlik Kurulu toplantısında görüşülen konulara ilişkin bir açıklama yapıldı.Milli Güvenlik Kurulu Ağustos ayı olağan toplantısı yapıldı. Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanı olarak son kez başkanlık ettiği toplantıya 12. Cumhurbaşkanı...

13 Ağustos 2014 Çarşamba 16:39
Mgk’da Neler Konuşuldu ?
Milli Güvenlik Kurulu toplantısında görüşülen konulara ilişkin bir açıklama yapıldı.
Milli Güvenlik Kurulu Ağustos ayı olağan toplantısı yapıldı. Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanı olarak son kez başkanlık ettiği toplantıya 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan da son kez başbakan olarak katıldı.
Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından yapılan açıklanmada, halkın güvenliğini ilgilendiren hususların ayrıntılı olarak görüşüldüğü, alınmasına ihtiyaç duyulan ilave tedbirlerin gözden geçirildiği ve devam eden çözüm sürecinin sahadaki yansımalarının değerlendirildiği bildirildi.
Gazze’ye yönelik insani yardımların artarak devam edeceğinin belirtildiği açıklamada, Irak’ta alıkonulan Musul Konsolosluğu personeli ile Türkmenlerin durumumun da ele alındığı kaydedildi.
Açıklamada, toplantıda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün devletin güvenliğine katkılarının takdirle karşılandığı ve kendisine veda edildiği ifade edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<