banner359

MHP lideri Bahçeli Bursa'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala partisinin Bursa teşkilatı ile bir araya gelmek ve seçim çalışmaları hakkında bilgi almak üzere Bursa’ya geldi. Çok sayıda MHP’li,...

09 Haziran 2018 Cumartesi 15:28 2018-06-09 15:51:39
MHP lideri Bahçeli Bursa'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala partisinin Bursa teşkilatı ile bir araya gelmek ve seçim çalışmaları hakkında bilgi almak üzere Bursa’ya geldi. Çok sayıda MHP’li, Bahçeli’yi Kestel ilçesine bağlı Turan köyünde karşıladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında il teşkilatları ve milletvekili adayları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Partisinin çalışmalarını takip etmek üzere Bursa’ya gelen Bahçeli’yi çok sayıda MHP’li karşıladı. Bahçeli’yi almaya Kestel ilçesine bağlı Turan köyüne giden MHP’liler, konvoy halinde Bursa’ya giriş yaptı. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda il teşkilatı ve milletvekili adayları ile bir araya gelen Bahçeli’yi Bursalı partililer yalnız bırakmadı.

Son Güncelleme: 09.06.2018 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<