banner359

Mhp’li Vekilden şok "ışid" Iddiası

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, terör örgütü IŞİD saflarına çok sayıda Türk vatandaşının katıldığı iddialarının olduğunu söyledi.Irak ve Suriye’de ortaya çıkan terör örgütlerinin o ülkelerden çok Türkiye için tehdit...

06 Ağustos 2014 Çarşamba 13:11
Mhp’li Vekilden şok
MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, terör örgütü IŞİD saflarına çok sayıda Türk vatandaşının katıldığı iddialarının olduğunu söyledi.
Irak ve Suriye’de ortaya çıkan terör örgütlerinin o ülkelerden çok Türkiye için tehdit oluşturduğunu söyleyerek, “Terör örgütleri Türkiye için çok daha büyük tehdit olmaya başladı. Türkiye IŞİD’in insan pazarı haline gelmiştir” ifadelerini kullanan Özcan Yeniçeri, IŞİD saflarında Arap olmayan ülkelerin vatandaşlarının olduğunu bunların çoğunluğunu Türklerin oluşturduğunu söyledi. Yaklaşık 15 bin mensubu bulunan IŞİD’de Türk kökenli örgüt üyelerinin eğitildikten sonra tekrar Türkiye’ye gönderildiklerini, zamanı geldiğinde Türkiye içinde harekete geçecekleri iddialarının olduğunu kaydeden Yeniçeri, “AK Parti giderek IŞİD’leşiyor. Eli kanlı terör örgütü cinayetlerine devam ederken koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devletinin elinden bir şey gelmeyen kişi edasıyla davranması ibret verici bir tutumdur” dedi.
IŞİD’in İslam’ın kültürel mirasını da yok ettiğini ifade eden Yeniçeri, IŞİD’i kanlı ve sapık bir örgüt olarak değerlendirdi ve başta Türkiye olmak üzere İslam dünyasının bu vahşi örgüte karşı herhangi bir tepki vermediğini belirtti. Yeniçeri, “ABD ve İsrail adına çalışan bir örgüt ile karşı karşıyayız. IŞİD’e tepki göstermeyen IŞİD’in saflarındadır” diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<