MHP’yi sokağa çekemeyecekler !

Öldürülen üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na Allah’tan rahmet dileyen Devlet Bahçeli, MHP’yi sokağa çekme girişimlerine alet olmayacaklarını söyledi.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup toplantısında konuştu....

24 Şubat 2015 Salı 11:49
MHP’yi sokağa çekemeyecekler !
Öldürülen üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na Allah’tan rahmet dileyen Devlet Bahçeli, MHP’yi sokağa çekme girişimlerine alet olmayacaklarını söyledi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup toplantısında konuştu. MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ege Üniversitesi öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun öldürülmesine değinerek, “Aylardır süren gerilim ve gerginlik üniversitede huzur bırakmamıştır. Üniversite yönetimi uyumuş veya sorunları ağırdan almıştır. İl Valisi ve emniyet güçleri güvenlikle ilgili şikayet ve beklentileri karşılayamamıştır. Fakülte koridorları sanki Kandil’in mağaraları gibidir. PKK’nın şehir uzantıları, milliyetçi ülkücü gençleri hiç durmadan tahrik etmişler, kesintisiz karışıklık ve kavga ortamı yaratmaya çalışmışlardır. Fırat evladımızı şehit eden katil, dikkat edin, bu hunhar eylemi herkesin gözü önünde yapmıştır” dedi. Bahçeli şöyle devam etti:
“Teröristler ne zamandan beri görüş sahibi olmuştur? Katiller ne zamandır görüş ve fikir sahibi haline gelmiştir? Karşıt görüşlü uydurmasını hayasızca kamuoyuna servis edenler, Milliyetçi -Ülkücü hareketi ne zannetmektedir? Hiç kimse sabrımızla daha fazla oynamayı aklımızdan geçirmemelidir.”
“Şurası tartışmasızdır ki, AKP-PKK ortaklığı Fırat’ın cinayetine açıktan hizmet etmiştir” diye devam eden Bahçeli, “Milliyetçi Hareket’i sokağa çekmek için bir plan ve proje varsa, bunu düşünenlerin hesabı da tutmayacaktır” ifadelerini kullandı.

ŞAH FIRAT OPERASYONU

Bahçeli, Süleyman Şah Türbesinin taşınması üzerinden hükümete sert eleştiriler de yöneltti. Bahçeli, “Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu vatan toprağıdır, Ankara’dan, Kayseri’den, Manisa’dan da hiçbir farkı yoktur. Madem Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu Türk ana vatanının ayrılamaz bir parçasıdır, o halde ey Cumhurbaşkanı, ey Başbakan, ey Özel Paşa ne hakla, hangi yetkiyle, kime sorarak vatandan vazgeçtiniz? Bugün Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu’ndan rahatlıkla ve gurur duyarak vazgeçenler Allah muhafaza yarın Erzurum’u, Diyarbakır’ı, Edirne’yi önüne gelene peşkeş çekeceklerdir. Sayın Özel Paşa, senin için vatan nedir? Yoksa Harbiye’de vatan konusu işlenirken dersi mi kırdın, okuldan mı kaçtın? Sayın Davutoğlu ya sana ne demeli? Ya seni nasıl izah etmeli? Stratejik derinliğin çuvalına her şeyi koydun da bir tek vatanı mı unuttun? Davutoğlu ile birlikte Özel Paşa karargahta an be an geri çekilmeyi izlerken en küçük bir utanma, mahcubiyet hali göstermemişlerdir. Öyle ya, AKP’nin lügatında erkekliğin onda dokuzu kaçmak, kalan kısmı da susmaktır. Korkaklığın sembolleri koruyamadığı vatan topraklarımızı algı yönetimiyle örtmeye kalkışmışlar, zaaflarını fuzuli hamlelerle telafi etmeye çabalamışlardır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inde askeri zaruretler çıkarsa, ne yapacağız, Kıbrıs’ı da Mersin’e, Antalya’ya, Yozgat’a mı nakledeceğiz? Askeri zaruretler ve güvenlik sorunları geri çekilmeyi gerektiriyor idiyse, değerli arkadaşlarım söyler misiniz, biz Çanakkale’yi niçin müdafaa ettik, milli mücadeleyi niye verdik?” diye konuştu.

İÇ GÜVENLİK PAKETİ
İç güvenlik paketine değinen Bahçeli, AK Parti’nin her türlü uzlaşma ve diyaloğa kapalı olduğunu ileri sürerek, “Elbette iç güvenlik paketinde ‘evet’ dediğimiz maddeler vardır. Vali, kaymakam ve polislere hakim ve savcılara ait yetkilerle donatmalar keyfidir ve güvenlikle alakası yoktur. Molotofa, bonzaiye ve her türlü şiddet aracına karşıyız” ifadelerini kullandı.
MHP’yi HDP ile birlikte göstermeye çalışanlar olduğunu kaydeden Bahçeli, “HDP’nin kuyruğuna kimlerin takıldığı ortadadır” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<