Müezzinoğlu: "Hainleri devlet kadrolarından tasfiye edeceğiz"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, hainleri devlet kadrolarından tavsiye edeceklerini söyledi.Bursa’nın Gemlik ilçesinde AK Parti danışma toplantısında konuşan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, "15 Temmuzda ay yıldızlı bayrağın...

25 Eylül 2016 Pazar 17:34
Müezzinoğlu: "Hainleri devlet kadrolarından tasfiye edeceğiz"
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, hainleri devlet kadrolarından tavsiye edeceklerini söyledi.
Bursa’nın Gemlik ilçesinde AK Parti danışma toplantısında konuşan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, "15 Temmuzda ay yıldızlı bayrağın hak ve hukukunu korumakta nasıl canlarımızı feda etmişsek, gelecek nesillere bu inancı aktaracağız. Her şey cumhurbaşkanımızın 2023 hedeflerini göstermesi sonrasında başladı. Bütün kıyamet ondan sonra koptu. Üç gün önce Birleşmiş Milletler’de de mesaj verdi, ‘Dünya beşten büyüktür’ dedi. Bu millete diş geçiremezsiniz. Çanakkale’de nasıl başaramadıysanız, bugün de başaramazsınız. Bu süreçte dost görünen hainleri gördük. Stratejik dostlarımızın, düşman olduğunu gördük. Bu millet geleceğe daha güvenle bakıyor. Artık yolculuğumuzu daha rahat yapacağız. Artık sırtımızdaki kamburları, organlarımıza yerleşen virüsleri temizliyoruz. Daha sürecimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde de, bu millete hizmet etmesi gereken, devletten maaş alarak ihanet eden kim varsa bu kadrolarda barınamayacak. Hepsini tavsiye edeceğiz” dedi.
Dünyaya yön veren kuruluşların yeni yeni tuzaklar kurduğunu ifade eden Müezzinoğlu, “Türkiye’nin kredi notuyla oynayarak hedeflediği yoldan geri dönmemiz isteniyor. Bu kuruluşlara sormak lazım; Almanya, İngiltere, Hollanda gibi ülkelerin ekonomisi mi daha çok büyümüş, Türkiye’nin mi? Türkiye daha çok büyümesine rağmen, Türkiye’nin notu neden düşüyor? 3. havalimanını yapıyoruz. Osmangazi köprüsünü, Yavuz Sultan Selim köprüsünü açtık. Bekledikleri tek şey var; ‘Recep Tayyip Erdoğan bu hedeflerden vazgeçsin’ diyorlar. Vazgeçmeyeceğiz" şeklinde konuştu.
Gemlik’in meselelerine de temas eden Müezzinoğlu, "Bazı aksaklıklardan dolayı Kumla’da doğalgaz’ın gecikmesine fasulye dağıtarak tepki gösterdiler. Kasım ayı sonrasında doğalgaz ocaklarında vatandaşımız kuru fasulye pişirecek ve doğalgaz arayanlara ikram edecekler. Sabah gelirken baktım, hastane kale gibi çıkmış ortaya. Gemlik’in 50 yılına damga vuracak güzel bir hastaneyi hizmete sunacağız. Eserlerimiz dünyaya örnek olacak" dedi.
Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman ek hizmet binasındaki toplantıya milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, İsmail Aydın, Hüseyin Çelik, il ve ilçe teşkilatları yöneticileriyle çok sayıda partili katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<