Müezzinoğlu: “Milletimize Bizi Namerde Muhtaç Etmediği İçin Teşekkür Ediyorum”

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 1 Kasım seçimlerinin ardından açıklama yaparak, “Milletimize bizi namerde muhtaç etmediği için teşekkür ediyorum” dedi.Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti...

01 Kasım 2015 Pazar 22:26
Müezzinoğlu: “Milletimize Bizi Namerde Muhtaç Etmediği İçin Teşekkür Ediyorum”
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 1 Kasım seçimlerinin ardından açıklama yaparak, “Milletimize bizi namerde muhtaç etmediği için teşekkür ediyorum” dedi.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nda 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi. Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Ala, “Öncelikle seçim sonuçlarımız memleketimize, milletimize, ülkemize, ülkemizin dışındaki vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Milletimiz ferasetiyle, Türkiye’nin önünü açmıştır. Yol kesmek isteyenlere, Türkiye’yi rayından çıkartmak isteyenlere ders vermiştir. Bize de ağır sorumluluk yüklemiştir. Biz yolumuza bu sorumlulukla devam edeceğiz. 78 milyonun kardeşliği değerimizdir. Türkiye’nin kalkınması ve gelişmesini kardeşlik üzerine inşa edeceğiz. Bu yolun başarısı milletimize aittir” diye konuştu.
“BU AKŞAM 11-0 OLDU”
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise, “Milletimizin demokrasi bayramı hayırlı, uğurlu olsun. AK Parti kurulduğu günden bugüne merkeze millet, milletin hak ve hukuku dedi. Milletin iradesiyle oynamak isteyenlere de hep dik durdu, ona diktatör deseler bile o millet adına dik durmayı kendi sorumluluğu olarak bugünlere getirdi. Yaklaşık 5 ay önce 7 Haziran akşamı bu solanda bir arada olmuştuk. AK Parti’yi bu millet 10. defa 10-0 olarak galip ilan etmişti. Bu akşam 11-0 oldu. İnşallah mağlup olanların ders alacağı, demokrasinin kazanacağı günleri hep beraber görürüz. Ama ne yazık ki 11. dersten bu yana, ’Atatürk’ diyenler, Atatürk’ün ’Egemenlik kayıt şartsız’ sözünü önemseyemedi. ’Atatürk’ diyenler bu milletin muasır medeniyet seviyesi hedefine sahip çıkamadılar. ’Cumhuriyet’ diyenler, cumhuru asla özümseyemediler. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ve milletin olacaktır. Bu millet, o muasır seviyesindeki o hedefe cumhur ve cumhuriyetle beraber yürüyecektir. Cumhur, isteseler de istemeseler de başkanını da seçti. Muhtar bile olamazsın dedikleri, millete inanmayan yapıya karşı Cumhurbaşkanı’nı seçti. Bundan sonraki süreç, millet ne derse onun olduğu sürecin güçlü şekilde devamına vesile olacaktır” açıklamasını yaptı.
“İNSANIMIZ BUNDAN SONRA DAHA DA HUZURLU OLACAK”
Diğer siyasi partileri eleştiren Müezzinoğlu, “Diğer bir siyasi parti, milletin huzur ve barış dediği dönemde onu öyle kandırarak Kandil, silah, tetikte parmak diyen anlayışa millet ve seçmenin verdiği cevabı çok iyi okumalı. Millet, barıştan, kardeşlikten yana. Ankara’da oturup da kuru kuruya milliyetçilik lafı yapan, her şeye hayır diyen anlayışa millet gerekli uyarıyı yaptı. Bundan sonraki süreç, milletin hak ve hukukunu merkeze alan, demokrasinin güçlendiği güçlü bir süreç olur. Milletimize namerde muhtaç etmediği için teşekkür ediyorum. 7 Haziran akşamı, milletimiz, bizden mütevazi, merhametli, onun adına samimiyet ve gayret bekliyordu. 78 milyon ülke insanımız, bundan sonra daha da huzurlu olacak. Bundan emin olun. MHP, CHP ve HDP’ye oy veren seçmenlerimizin de yarınlarını bugünden iyi yapmak bizim boynumuzun borcudur” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<