banner359

Müezzinoğlu: “Milletin Kaderini Milleti Dert Edinmeyenlere Muhtaç Etmeyin”

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Hayırcılara, milleti dert edinmeyenlere, bir gün söylediğinin ertesi gününe tutmayanlara hem kendi kaderinizi, hem Sayın Davutoğlu’nu hem de bizi muhtaç etmeyin” dedi.1 Kasım için AK Parti’nin Bursa’da...

31 Ekim 2015 Cumartesi 00:08
Müezzinoğlu: “Milletin Kaderini Milleti Dert Edinmeyenlere Muhtaç Etmeyin”
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Hayırcılara, milleti dert edinmeyenlere, bir gün söylediğinin ertesi gününe tutmayanlara hem kendi kaderinizi, hem Sayın Davutoğlu’nu hem de bizi muhtaç etmeyin” dedi.
1 Kasım için AK Parti’nin Bursa’da yaptığı mahalle mitinglerinin sonuncusunu Nilüfer ilçesindeki Beşevler’de yapan Sağlık Bakanı ve AK Parti Bursa milletvekili adayı Dr. Mehmet Müezzinoğlu mahalleli tarafından yoğun bir sevgiyle karşılandı. Binlerce vatandaşın katıldığı mitingde AK Partili diğer milletvekili adayları Zekeriya Birkan ve Bennur Karaburun da Müezzinoğlu’nu yalnız bırakmadı.
Burada mahalleliye ve mitinge gelen vatandaşlara seslenen Müezzinoğlu, millete yalnız AK Parti’nin hizmet edeceğini ifade ederken, “Yalnız sağlık alanında neler yaptığımızla ilgili bir tek örnek vereceğim. 2000’li yılların başında Almanya’dan Antalya’ya gelen bir turist trafik kazası geçirmiş, Almanya’dan ambulans helikopter gelerek vatandaşını Almanya’ya götürmüş. İngiltere’den Bodrum’a gelen bir turist burada kalp krizi geçirmiş, İngiltere’den ambulans helikopter gelerek vatandaşını İngiltere’ye götürmüş. O zamanlar bize, ‘biz o günleri görmeyiz’ dedirtiyorlardı. Hatta birileri ‘bu millet o hizmetlere layık değildir bile diyordu. Ama Recep Tayip Erdoğan ne dedi, Almanya’da ne varsa Türkiye’de de o olacak dedi. Şimdi soruyorum; Türkiye aynı Türkiye. Millet aynı millet. Ey Kılıçdaroğlu, sen SGK Genel Müdürüydün, senin zamanında ambulanslar ne haldeydi. Ambulansa mazot koyarsan hastanızı alırız diyordunuz. Şimdi ambulans helikopterlerimiz, uçaklarımız var. Senin Amerika’da tedavi gören milletvekilini de Türkiye’nin ambulans uçağımız aldı getirdi. Size bu mekanlarda yine biz hizmet edeceğiz. CHP’li kardeşlerimizin de MHP’li kardeşlerimizin de İngiliz’in, Alman’ın karşısında benim ülkemde senin hastanelerinden daha iyisi var demelerini biz sağladık, biz sağlayacağız. Bin 355 yataklı şehir hastanesinin yapımını engellemek için dünya kadar sorun çıkardılar. Yürütmeyi durdurdular, Anayasa Mahkemesine gittiler. Neden? Bursalılara bunu layık görmüyorlar. Ama isteseler de istemeseler de Çekirge Devlet Hastanesini ve Şehir Hastanesini biz yapacağız. Şu anda Türkiye’nin her yerinde 40 bin yatak kapasiteli hastaneleri biz yapıyoruz” diye konuştu.
7 Haziran seçimlerinden de beklentilerini vatandaşlarla paylaşan Bakan Müezzinoğlu, “7 Haziran’da AK Parti’yi birinci parti yaptınız ama Sayın Davutoğlu’nu diğerlerine muhtaç ettiniz. Şimdi artık bunu telafi edelim. Ne olur hayırcılara, milleti dert edinmeyenlere, bir gün söylediğinin ertesi gününe tutmayanlara hem kendi kaderinizi, hem Sayın Davutoğlu’nu hem de bizi muhtaç etmeyin” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<