banner359

Muhalefete "Şah Fırat" tepkisi !

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şah Fırat operasyonu üzerinden kendilerine yüklenen muhalefet partilerini topa tuttu.AK Parti’nin seçim işleri ve il seçim koordinasyon merkezi başkanlarıyla Ankara’da eğitim toplantısında bir araya gelen Davutoğlu,...

23 Şubat 2015 Pazartesi 11:34
Muhalefete
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şah Fırat operasyonu üzerinden kendilerine yüklenen muhalefet partilerini topa tuttu.
AK Parti’nin seçim işleri ve il seçim koordinasyon merkezi başkanlarıyla Ankara’da eğitim toplantısında bir araya gelen Davutoğlu, Şah Fırat operasyonu gecesinin kendileri için "onur gecesi" olduğunu söyledi. Davutoğlu, "Muhalefetin açıklamaları ise tarihe kara leke olarak geçecektir. Tarihimizde yeni bir sayfa açtık. Muhalefet ise Suriye rejimi ile aynı dili kullandı" dedi.

CHP VE MHP’YE ELEŞTİRİ
Hiçbir vatan toprağının terk edilmediğini kaydeden Davutoğlu, Türkiye’nin operasyon için de kimseden izin almadığını ve almayacağını söyledi. Ahmet Davutoğlu, Osmanlıcaya yabancı dil muamelesi yapan CHP, Osmanlı yadigarlarına sahip çıkmaya kalkıyor. İktidarı döneminde Orhun Anıtları’na sahip çıkmayan Sayın Bahçeli, ecdat toprağının terkinden bahsediyor. Biz hiç bir toprağı terk etmedik. Daha da tahkim edilmiş şekilde, Suriye toprakları içinde aziz bayrağımız ebediyete kadar Süleyman Şah’ın kutsal mekanında dalgalanmaya devam edecektir" diye konuştu.

İÇ GÜVENLİK PAKETİ
Davutoğlu’nun gündeminde iç güvenlik paketi de vardı. Paketin her ne surette olursa olsun Meclis’ten çıkacağını ifade eden Başbakan,
"Kimse Türkiye’yi kaos ortamına sokamayacak, buna izin vermeyiz" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<