banner359

O Polislere öyle Eleştiriler Yöneltti Ki !

İzmir’de halka seslenen Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, paralel yapıya yüklenerek, "Şimdi şovmenler ecel terleri döküyor. Daha çok şeyler çıkacak. Daha işin başındayız . Şimdi siz seyredin” dedi.Başbakan ve...

02 Ağustos 2014 Cumartesi 20:07
O Polislere öyle Eleştiriler Yöneltti Ki !
İzmir’de halka seslenen Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, paralel yapıya yüklenerek, "Şimdi şovmenler ecel terleri döküyor. Daha çok şeyler çıkacak. Daha işin başındayız . Şimdi siz seyredin” dedi.
Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Güdoğdu Meydanı’nda halka seslendi. Saatler öncesinden alanı dolduran İzmirliler ellerindeki bayraklarla Erdoğan’a destek verdi. Alanda Türk bayraklarının yanı sıra Filistin bayraklarının yer alması da dikkat çekti. Vatandaşlar İsrail’n Gazze saldırısını protesto etmek amacıyla “İsrail kahrolsun” diye sloganlar attı. Erdoğan’ın İzmir mitinginde vatandaşlara Erdoğan’ın seçim logosunun basılı bulunduğu şapka ve soğuk çay dağıtılırken sıcakta saatlerce bekleyen vatandaşların serinlemesi için gül suyu esanslı sular püskürtüldü. Alanın dört bir yanına ise Erdoğan’nın fotoğrafının bulunduğu bayraklar asıldı, denize yanaştırılan vapurlara da Başbakan Erdoğan’ın fotoğrafları ve pankartların asıldığı görüldü. Erdoğan’ın konuşması öncesi çalınan seçim şarkılarının yanı sıra geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan’ın Uzun Adam adlı şarkısı da sık sık halka dinletildi.
Başbakan Erdoğan, miting alanına eşi Emine Erdoğan ile birlikte geldi.Mitinge Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Hamza Dağ ve milletvekilleri de katıldı.

"AHLAK DIŞI SALDIRININ VASITASI OLDULAR"
30 Mart yerel seçimlerini Yeni Türkiye’nin istiklal mücadelesi olarak gördüklerini kaydeden Erdoğan, “Paralel ihanet şebekesini hatırlayın. 17 ve 25 Aralık darbe girişimleri yaparak hukuka, demokrasiye, milli iradeye ahlak dışı saldırı başlatılmıştır. CHP bu ahlak dışı saldırının vasıtası oldu. MHP bu ahlak dışı saldırının aracı oldu. Pensilvanya Türkiye’nin milli kurumlarına değerlerine saldırırken CHP ve MHP buna çanak tuttu. Bizim paralel yapı ile mücadele sebebimiz ulusal güvenliği tehdit eden tüm unsurlarla mücadeledir. Bu can bu tende oldukça bu mücadeleyi yapacağız. Çünkü biz bu milleti parçalatmayız. Bu ümmeti parçalatmayız. Bu bayrağa gölge düşürtmeyiz. Bu topraklar üzerinde operasyon yaptırmayız. Devlet içinde paralel devlet kurmak isteyenlere gereken dersi hukuk içinde veririz. ‘İnlerine gireceğiz’ dedik mi? Şu anda girdik mi? Şimdi şovmenler ecel terleri döküyor. Daha çok şeyler çıkacak. Daha işin başındayız. Şimdi siz seyredin. Diyor ki, ‘Üstlerimiz başbakana bilgi veriyorlardı’ Eğer sen dürüstsen, eğer namusluysan, hangi üstlerin bana nerede bilgi vermiş onu açıkla. Bunlarda takiye var. Bunlarda yalan var. Bunlarda iftira var. Bunların sadece ‘Allah bir’ dediğine inanın çünkü Allah bir. Bunun dışında her şey bunlarda maalesef yalan. Alçakça saldırılarına rağmen Türkiye yüzde 45.5 oy oranı ile milletin partisine oy verdi. Sözümüzü tutuyor ve inlerine girdik, giriyoruz” diye konuştu.

“NİCE PİSLİKLERİ ORTAYA DÖKÜLDÜ”
“Nice pislikleri ortaya döküldü daha da dökülecek” diyen Erdoğan şöyle devam etti: “Herkesi dinlemişler. Gazetecileri, sanatçıları, akademisyenleri, sendikaları dinlemiş ve kaydetmişler. CHP ve MHP’yi, onların milletvekillerini, il başkalarını dinlemişler. Bakanları, genelkurmay başkanlarını kuvvet komutanları ile birlikte, devletin en mahrem görüşmelerini kaydetmişler. Şimdi çıkmışlar utanmadan, sıkılmadan, yüzleri kızarmadan ‘haram yemedik’ diyorlar. Paralel yargıdakiler ‘Senin şu işini çözerim ancak şunu vereceksin, şuraya şunu yapacaksın’ iş bu şekilde yürüyor. İş adamlarının hepsi korku kumpası içine girdi. Daha ne yiyeceksiniz en büyük haramı yemişsiniz. Kul hakkı yemişsin. Ülkenize, milletinize ihanet etmişsiniz. İnsanların yatak odalarına kadar girmişsiniz. Şantaj yapmışsınız. Şantajlar sebebiyle konuşamayanları deşifre ettik.”

“BAYKAL BAŞKA YERLERDE DOLAŞMA”
Kılıçdaroğlu’nun şantaj ve montaj neticesinde CHP’nin başına geldiğini ifade eden Erdoğan, konuşmasında Baykal’a şöyle seslendi: “Kaset genel başkanıydı ya böyle oldu işte. Sayın Baykal’ın başına olaylar geldi. Baykal başka yerlerde dolaşma bu işin üstadı bunlar. Ya sana bu kumpası kurdular, sonra ziyarete geldi, sonra ‘Aday olmayacağım’ dedi, 24 saat geçmeden aday oldu. Bunda yalan çok. Bunda dürüstlük yok. İzmirli kardeşlerime sesleniyorum; bunların peşinden gitmeyi artık bırakın. Düzgün siyasete sahip çıkalım. Ne kadar muhalif varsa inancına, fikrine, zikrine bakmadan dosyaya doldurmuş hapse atmak için hazırlık yapmışlar. Beni dinlemişler. Böcekler yerleştirdiler. Rabbim düşmanın bile ahlaklısını versin. Bunlarda ahlak yok. Bunlarda edep yok. Bunlarda vatan millet bayrak sevgisi yok. 30 Mart’ta sandıkta milletten cevaplarını aldılar ama uslanmadılar.”

“BU İTHAL ADAY YERLİ DEĞİLDİR”
10 Ağustos seçimi için bir kez daha Pensilvanya adayı çıkardıklarını dile getiren Erdoğan, ’çatı aday’ Ekmeleddin İhsanoğlu’nun İstiklal Marşı şiirini Çanakkale Şiiri ile karıştırması ile ilgili görüntüyü halka izlettirdikten sonra şöyle konuştu: “Bu monşer aday CHP ve MHP’nin değil Prensilvanya’nın ipini tutan uluslararası adayıdır. Bu ithal aday yerli değildir. Ülkesine milletine yabancı adaydır. Siyaset bilmez, Türkiye’yi de sorunlarını da bilmez. En azından İstiklal Marşı’nı bilseydi. Ah kardeşlerim ah. Kardeşlerim şu anda 3 yaşında yavrular 10 kıtasını evelallah gümbür gümbür okuyor. Dedim ya yabancı. Şimdi ben CHP’ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum; böyle bir insanın peşinden nasıl gideceksiniz? MHP’ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum; böyle bir adamın peşinden nasıl gideceksiniz? Büyük Birlik Partisi’ne, Saadet Partisi’ne gönül veren kardeşlerime sesleniyorum; değerlerine bu kadar uzak insana nasıl oy vereceksiniz? 10 Ağustos’ta inanıyorum ki aklı selim galip gelecek. Daha ülkenin milli marşını dahi tanımıyor. O kadar monşer ki İstiklal Marşımıza o kadar Fransız ki halkına o kadar yabancı ki birilerine yaranmak adına her yola başvuruyor. Bunun amiri de tıpkı bunun gibiydi. Kim bunun amiri? CHP Genel Müdürü. O da Ankara caddelerinde bozkurt işareti yapıyordu. Sonuç 30 Mart’ta sandıkta hezimeti gördü. Ben burada ne dedim ‘Eğer Ak Parti 1. parti olmazsa ben genel başkanlıktan çekileceğim dedim ama Kılıçdaroğlu 1. parti olamazsa çekilecek mi?’ dedim cevap yok. Bahçeli’den cevap yok. Çünkü bunların iktidar olmak gibi derdi yok. Tek derdi o koltuğa oturmak ve korumak. Bunların hizmet diye derdi de yok. Hizmet bizim işimiz. Biz bu millete aşığız be sevdalıyız sevdalı. Bizim derdimiz var. Efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik.”

“YABANCI MONŞER ADAY”
İzmir’in "ithal, memleketine yabancı, monşer adaya" destek vermeyeceğini söyleyen Erdoğan, “İstiklal Marşı ile Çanakkale şiirini birbirinden ayıramayan bu adaya inşallah aldanmayacak. Ne diyor, ‘Tıpış tıpış gidecek adaya oyunuzu vereceksiniz’ diyor. Ey CHP Genel Müdürü sana aday dayattılar ama sen monşer adayı millete dayatamazsın. Ey Bahçeli boynunu büktün kabullendin ama MHP’li kardeşlere bu adayı dayatamazsın. Bünyeleri böyle bir adayı kaldırmaz. Kaldırır mı? İzmir dayatmayı kabul eder mi, İstiklal mücadelesinin şehri, ülkesine yabancı olanlara oy verir mi? İzmir tıpış tıpış değil gönüllü olarak sandığa gidip oyunu kullanacak" dedi.
İzmir’in bugün yine çok farklı olduğunu, kabına sığmadığını söyleyen Erdoğan, "İzmir maşallah 16 Mart’taki o tarihi mitingimizi aratmıyor. 16 Mart’ta bütün dünyanın gıpta ile izlediği mitingi yaptık. Ardından yüzde 36 ile yerel seçimlerdeki en yüksek oyumuzu aldık. Adım adım hizmet siyasetine, proje siyasetine eser siyasetine koşuyoruz. Hatta daha çok çalışacağız. Kendimizi daha çok anlatacağız. Farkımızı ortaya koyacak, inşallah gelecek seçimde İzmir’i AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız” ifadelerini kullandı.

"YENİ TÜRKİYE İLE ESKİ TÜRKİYE’NİN SEÇİMİ"
Başbakan Erdoğan’ın konuşması öncesi halka seslenen AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Binali Yıldırım da şöyle konuştu: "10 Ağustos’ta Türkiye’de yeni bir gün doğacak. Doğacak yeni Tükiye’nin bugününün habercisi bugün Gündoğdu Meydanı’nda sizlerin katılımı ile o güne hazırlanıyor, o günün müjdesini veriyor. İzmir, ilklerin şehri, İzmir istikbalin şehri, İzmir demokrasinin şehri, işte İzmir şimdi yeni bir ilke imza atmak için gün sayıyor. 10 Ağustos’ta yeni Türkiye’nin seçilmiş ilk cumhurbaşkanını, Recep Tayyip Erdoğan’ı seçmeye İzmir hazır mı? İzmir’de güzel bir yerel seçim kampanyası yaptık. İzmir’in dertlerini çözmek için, kör ideolojiden kurtarıp hizmetle buluşturmak için var gücümüzle çalıştık. Allah’a şükür 1 milyona yakın İzmirli seçmenimiz bize destek verdi. Artık hiçbir şey İzmir’de eskisi gibi olmayacak. Hizmet siyasetinin temellerini attık. İzmir attık bundan böyle bu şehre hizmet etmeyenlere daha fazla kredi tanımayacak. İzmir inşallah önümüzdeki ilk seçimde yerel yönetimlerde de AK Parti diyecek, hizmet diyecek. Önümüzde çok önemli bir seçimimiz var. Cumhurbaşkanlığı seçimini inşallah en güzel şekilde yapacağız. İlk turda Türkiye sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan’ı Türkiye’nin ilk seçilmiş cumhurbaşkanı yapacağız. 10 Ağustos’ta sadece cumhurbaşkanı seçimi yapmıyoruz. Türkiye’de bir seçim daha yapıyoruz. Yeni Türkiye ile eski Türkiye’nin seçimidir. Bir şeye karar verecek ya vesayet ya dayatma ya krizler Ya darbeler devam edecek ya da milletin iradesi tecelli edecek. Özgür iradeye evet demeye hazır mısınız?"
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<