banner359

Özışık: “Türkiye düşerse İslam ümmeti düşer”

Bursa’nın ilçesinde konuşan gazeteci Süleyman Özışık, 16 Nisan anayasa referandumunda Türkiye’nin kendi geleceğini oylayacağını söyledi.Gemlik Belediyesi’nin tertiplediği toplantıda konuşan Süleyman Özışık, “evet”, “hayır”...

31 Mart 2017 Cuma 19:11
Özışık: “Türkiye düşerse İslam ümmeti düşer”

Bursa’nın ilçesinde konuşan gazeteci Süleyman Özışık, 16 Nisan anayasa referandumunda Türkiye’nin kendi geleceğini oylayacağını söyledi.

Gemlik Belediyesi’nin tertiplediği toplantıda konuşan Süleyman Özışık, “evet”, “hayır” propagandalarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevgisi ve nefreti üzerine kurulmaması gerektiğini ifade ederek, “Türkiye geleceğini oylayacak. Şunu net bilmemiz gerekiyor. Türkiye düşerse sırada Suudi Arabistan var. Sonra da İslam ümmeti var” dedi.

Özışık, “15 Temmuz, tarihe kazıdığımız bir destandır. Sizler 15 Temmuz’da bu ülkenin teröristlerin eline geçmesini engellediniz. Türkiye’yi Irak, Mısır, Suriye gibi karıştırmayı, bölüp parçalamayı hedefliyorlardı. Bunun ilk adımını atmak istediler. Eğer 15 Temmuz hain darbe girişimi başarılı olsaydı, sınırda 25 bin YPG militanı bekliyordu. Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da Kürdistan hayalleri vardı. Ermenistan’a toprak verilecekti. 50 bin İngiliz de Kıbrıs’ı işgal edecekti. İnanın bana, eğer o hain darbe girişimi başarılı olsaydı, bugün Suriye bile bizden çok daha iyi durumda olacaktı. Algı operasyonlarına teslim olmayın. 16 Nisan sonrasında da arkadaşlık, komşuluk yapacağız. Oluşturulmak istenen gerilimlere prim vermeyin” diye konuştu.

Referandumda evet oylarının çıkması halinde, vesayet rejimi ve iki başlılığın ortadan kalkacağını savunan Süleyman Özışık, “Artık mecliste çiğ köfte partileri, Güneş Olayı gibi milletvekillerinin parayla satın alınması, Fırıldak Kubilay olayları, şantaj, para pazarlıkları, başörtüsü krizleri, 367 oy garabeti, 411 el kaosa kalktı manşetleri, anayasa kitapçığı fırlatma gibi hadiseler yaşanmayacak. Yeni mecliste milletvekili sayısı 600 olması halinde 401 milletvekilinin oyuyla cumhurbaşkanı yüce divana gönderilebilecek. Evet çıkması halinde gensoru da ortadan kalkacak. 1923 yılından bu yana 264 kez gensoru verilmiş. Sadece ikisinde yüce divan yolu milletvekillerine açılmış. Evet, çıkması halinde artık bankaların içi boşaltılmayacak. Coğrafyadaki katliamların bile önüne geçilecek. Darbe girişimleri olmayacak” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<