banner359

"paralel Medyanın Açtığı Savaşın Devamı..."

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, Plan Bütçe Komisyonunda duble yollarla ilgili yaptığı açıklamalardaki bazı ifadelerin cımbızla çekildiğini belirterek, “Özellikle paralel medyanın hükümetimize karşı açmış olduğu savaşın bir devamı...

25 Kasım 2014 Salı 11:36
Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, Plan Bütçe Komisyonunda duble yollarla ilgili yaptığı açıklamalardaki bazı ifadelerin cımbızla çekildiğini belirterek, “Özellikle paralel medyanın hükümetimize karşı açmış olduğu savaşın bir devamı niteliğinde görüyorum bu saldırıları" dedi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Karayolları Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen Karayolu 3. Ulusal Kongresi’ne katıldı. Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Bakan Elvan, bir gazetecinin TBMM’de gerçekleşen Plan Bütçe Komisyonunda kendisinin konuşmasına istinaden duble yollarla ilgili ortaya atılan iddiaları nasıl değerlendirdiğini sorması üzerine, “Vatandaşlarımızın ulaştırma yatırımlarından yüksek düzeydeki memnuniyeti bellidir. En çok memnuniyet duyulan yatırım alanlarından birisi ulaştırma sektörüdür. Özellikle son 12 yılda yapmış olduğumuz yatırımların vatandaşları nezdinde, iller nezdinde nereye giderseniz gidin büyük memnuniyet duygusu olduğunu görüyoruz” diye konuştu.

“TÜRKİYE AK PARTİ İKTİDARINA GELİNCEYE KADAR BİTÜMLÜ SICAK KARIŞIMI GÖRMEDİ”
“Ancak bu yapmış olduğumuz yatırımları maalesef konuşmamda yer alan bazı ifadeleri cımbızla çekerek, özellikle paralel medyanın hükümetimize karşı açmış olduğu savaşın bir devamı niteliğinde görüyorum bu saldırılarını” ifadesini kullanan Elvan, şöyle konuştu:
“Burada söylemiş olduğum husus şudur; özellikle sathi kaplamanın uzun ömürlü olmadığını ve önümüzdeki dönemlerde, kaliteli asfalta daha fazla ağırlık vereceğimi ifade etmişimdir. Bu arada şunu da söyledik; evet sathi kaplamanın aşağı yukarı 3 yıllık bir ömrü olduğunu, 3 yıldan sonra bu asfaltın yavaş yavaş bozulmaya başladığını ve tekrar yapılması gerektiğini hatta tamirat yapılması gerektiği malumunuzdur. Dünyadaki uygulamalar bu yöndedir. Türkiye AK Parti iktidarına gelinceye kadar bitümlü sıcak karışımı görmedi. Bunu yazan arkadaşlarımız hayatlarında AK Parti iktidarları öncesi bitümlü sıcak karışımda araçlarıyla geçmişler mi acaba bunu sormak istiyorum. Bu olay tamamıyla çarpıtmadır. Hükümetimizi karalamaya yönelik bir girişimdir. Bunları hiçbir zaman önemsemiyoruz. Bizim için önemli olan halkın memnuniyetidir. Biz herhangi bir devlet içerisinde yapılanan birtakım illegal yapıların veya özellikle medya aracılığıyla siyaset yapmaya çalışanların emrine girmedik, girmeyeceğiz. Bizim için önemli olan vatandaşımızın memnuniyetidir. Vatandaşımızın memnuniyeti esastır. Devletin her bir kuruşu bizim için önemlidir, değerlidir. Her bir kuruşunun da hesabını veririz. Hiçbir şekilde bu yolların yapımında yolsuzluk, usulsüzlük gibi bir takım karalamalarla özellikle Karayolları Genel Müdürlüğümüzü yıpratmaya yönelik, Bakanlığımızı yıpratmaya yönelik çabaları, gayretleri kınıyorum.”

“BEN GÖRMÜYORUM AÇIKÇASI”
Yargıtay Başkanı Ali Alkan’ın “Yargıya müdahale daha ne kadar devam edecek” şeklindeki açıklamasının ve Meclis’te bugün görüşülecek olan paketi yargıya müdahale olarak görüp görmediğinin sorulması üzerine Bakan Elvan, “Ben görmüyorum açıkçası” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<