Şimdi De Dinleniyor Mu ?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, telefonlarının hâlâ dinlenip dinlenmediğine ilişkin soruya, "Ben hâlâ dinlenebileceğimi ihtimal dışında bırakmıyorum" cevabını verdi.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bir...

31 Aralık 2014 Çarşamba 12:50
Şimdi De Dinleniyor Mu ?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, telefonlarının hâlâ dinlenip dinlenmediğine ilişkin soruya, "Ben hâlâ dinlenebileceğimi ihtimal dışında bırakmıyorum" cevabını verdi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bir televizyon kanalına verdiği röportajda telefon dinlemeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldız, ’Ne kadar süre dinlendiniz?’ sorusuna, "Benim yeterince dinlendiğimi arkadaşlar söylediler. Bunun kesintisiz 4,5-5 yıllık bir sürecin olmuş olması tabi insana kurumlarımıza, bakanlığımıza, AK Parti hükümetine farklı duygular yaşattı. Kalkıp da Türkiye’yi en büyük dinlenme tesisine dönüştürmek, 365 bin kişiye ulaştığını söylemek artık bir paranoya noktasına geldiğimizi gösterir. Paralel yapı içinde benim çok arkadaşım vardı. Şuanda da çok hayıflandığım arkadaşlarım var. Tabi aldatılmak çok kötü bir duygu. Birbirimize selam verebiliyorsak; selam demek ’bütün her şeyimle ben sana emanetim’ demek. Biz böyle algılamıştık, böyle izlemiştik olayı. Beraber yemek yediğimiz, beraber oturup kalktığımız, beraber çalıştığımız arkadaşlarımızdan bunu bekleyebilir miyiz? Böyle bir şey düşünülebilir mi? Yeni tanıştığınız birine sonuna kadar güvenemeyebilirsiniz. Biz arkadaşlarımıza sonuna kadar güvendik. Ama bu arkadaşlar dinledikleri için yanlış yaptılar. Benim hiçbir şeyimi araştıramazsınız demiyorum. Ancak bunu araştıracak kurum siz değilsiniz diyorum. Bunun kurumları var. Şimdi bu aldanmışlık, bu ağır duygunun tesirinden bizler hamdolsun kurtulduk. Acı oldu, sıkıntılı oldu" karşılığını verdi.

HALA DİNLENİYOR MUSUNUZ ?
Bakan Yıldız, "Hâlâ dinlendiğinizi düşünüyor musunuz?" sorusunu, "Ben hâlâ dinlenebileceğimi ihtimal dışında bırakmıyorum. Bu nasıl bir iş ki kol kola girerken biz buna uğruyoruz. Her zaman söylüyorum. Recep Tayyip Erdoğan hedef alındı. 16 Aralık’a kadar iyi bir insandı, o güzel bir insandı, iltifatlar, güzel sözler alıyordu. Ne oldu da 17 Aralık’ta birden bire yeriyoruz onu?" şeklinde cevaplandırdı.
Bakan Yıldız, ’Sizi dinleyenlerle bir gün yüzleşmek ister misiniz?’ sorusuna ise, "Beni dinleyenin beni tanıdığı kadar, ben de beni dinleyeni tanımak isterim. Herhalde doğru olur. O yüzden bu arkadaşlar açığa çıktığında, kimlerse tabi ki ben yüzleşmek isterim. Birazcık da böyle bir hakkım olsun diye düşünüyorum" cevabını verdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<