banner359

SP Genel Başkan Yardımcısı Ağdağ: "Büyükelçiler bu küstahlığı nereden alıyor"

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, HDP’ye destek veren büyükelçilere tepki gösterdi.SP İnegöl İlçe Teşkilatı’nın ekim ayı divan toplantısında konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı Ağdağ, “Türkiye’de HDP...

11 Kasım 2016 Cuma 16:38
SP Genel Başkan Yardımcısı Ağdağ: "Büyükelçiler bu küstahlığı nereden alıyor"
Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, HDP’ye destek veren büyükelçilere tepki gösterdi.
SP İnegöl İlçe Teşkilatı’nın ekim ayı divan toplantısında konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı Ağdağ, “Türkiye’de HDP eş başkanlarına ve milletvekillerine yönelik operasyon gerçekleştirildi. Ardından HDP grup toplantısını yaptı. Türkiye’de ve dünyada bunun eşi benzeri yok. Bütün Avrupa Birliği ülkelerinin büyükelçileri, teröre destek verdiği aleni olan, devlete meydan okuyan ve bu konuda olabildiğince küstahça hareket eden insanlar gözaltına alındı diye onlara destek için Meclisteki grup toplantılarına katıldılar. Bu ne demek? 7 düvel, bu ülkenin içi karışsın, büyük İsrail’in kurulmasına zemin oluşsun diye çaba içindeler. Bu dış politikadaki halimizi özetler durumda. Buna dair şu an Meclisteki üç partinin bir çözüm teklifi var mı? Avrupa ve ABD ile ilişkilerimizi şu ölçüye getirmemiz lazım diyebilen var mı? Bu da yok. Bunlar bu küstahça işi, bu ülkenin bölünmesini hedef alan terör faaliyetlerine destek verme küstahlığını nereden alıyorlar? İdarecilerin basiretsizliğinden ve kifayetsizliğinden ötürü. Bir milli görüşçü başbakan bu ülkede olsaydı, o Avrupa Birliği ülkesinin büyükelçileri o toplantıya katılamazdı” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<