Tarihi Binayı Gezdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, restorasyonu tamamlanan tarihi Erzurum Kongre binasını gezdi. Beraberinde İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum milletvekilleri, Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile milli mücadelede önemli...

29 Kasım 2014 Cumartesi 12:29
Tarihi Binayı Gezdi
Başbakan Ahmet Davutoğlu, restorasyonu tamamlanan tarihi Erzurum Kongre binasını gezdi.
Beraberinde İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum milletvekilleri, Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile milli mücadelede önemli bir konuma sahip olan 23 Temmuz 1919’da tarihi Erzurum kongresinin yapıldığı binaya gelen Başbakan Davutoğlu, restorasyon önce gördüğü binayı yeniden inceledi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen programda kongrenin temsili olarak canlandırıldı.
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak’tan brifing alan Başbakan Davutoğlu, buradaki programının ardından partisinin ilk kongresinin yapılacağı Kazım Karabekir Spor Salonu’na geçti.
Başbakan Davutolu’na, kongre binası çıkışında vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<