banner359

Tebrikler Başladı

AK Parti’nin yeni genel başkanın belirlenmesi için yapılan konuşmaların ardından sandıklar kuruldu. Parti delegeleri sandık başına giderken, Genel Başkan adayı Ahmet Davutoğlu’nu tebrikler başladı. AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde...

27 Ağustos 2014 Çarşamba 16:32
Tebrikler Başladı
AK Parti’nin yeni genel başkanın belirlenmesi için yapılan konuşmaların ardından sandıklar kuruldu. Parti delegeleri sandık başına giderken, Genel Başkan adayı Ahmet Davutoğlu’nu tebrikler başladı.
AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde seçilmiş Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Erdoğan ve genel başkan adayı Ahmet Davutoğlu’nun konuşmalarının ardından sandıklar kuruldu. Delegeler yeni genel başkanı belirlemek için sandık başına giderken, partililer Davutoğlu’nu tebrik etti. Oy verme işlemi halen devem ediyor.
Öte yandan; Ankara Arena’da davetlilere resepsiyon verilecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<