banner359

Torun: “Bu Seçim Yalnızca Türkiye’nin Değil Ülkemizden Medet Uman Bütün Milletlerin Seçimidir”

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun Demirtaş Meydanı’ndaki halkla buluşma programında konuştu. Torun, “İnanıyorum ki Bursa her zaman olduğu gibi AK Parti’ye sahip çıkacaktır” dedi.Türkiye’nin...

27 Ekim 2015 Salı 14:59
Torun: “Bu Seçim Yalnızca Türkiye’nin Değil Ülkemizden Medet Uman Bütün Milletlerin Seçimidir”
AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun Demirtaş Meydanı’ndaki halkla buluşma programında konuştu. Torun, “İnanıyorum ki Bursa her zaman olduğu gibi AK Parti’ye sahip çıkacaktır” dedi.
Türkiye’nin 7 Haziran’da önemli bir seçim geçirdiğini hatırlatan Torun, ülkeyi karıştırmak isteyenlere en güzel cevaplardan birinin 16 Ekim’de Gökdere Meydanı’nda verildiğini söyledi. Torun, “7 Haziran’da Gelinen noktada dört partili bir parlamento oluştu. Sayın Başbakanımız çok uğraşmasına rağmen Türkiye’de hala bir uzlaşma kültürünün olmadığını gördük ve ne yazık ki bir koalisyon oluşturamadık. Şu açıkça görülüyor ki Türkiye’nin çok açık bir şekilde istikrara ihtiyacı var. Bu istikrarı Türkiye AK Parti hükümetleri dönemlerinde yaşadı. 13 yıllık süre zarfında milletimize her türlü hizmetin en iyisini yaşattık ama 7 Haziran’dan sonra birileri ülkemizi karıştırmaya çalıştı. Buna fırsat vermedik, vermeyeceğiz. Bu duruma karşı en güçlü sesi de şükürler olsun 16 Ekim Cuma Günü Bursa olarak hep birlikte Gökdere’de verdik. Ben buradan tüm Bursa halkına yürekten teşekkür ediyorum. 1 Kasım seçimleri sadece Türkiye’nin seçimi değil Türkiye’ye umut bağlamış 1 buçuk milyarlık İslam Alemi’nin seçimidir, Türkiye’ye umut bağlanış tüm mazlum ve mağdur milletlerin seçimidir. Bu nedenle ben inanıyorum ki Bursa 1 Kasım’da AK Parti’mize daha güçlü bir şekilde destek verecek, Bursa’mız 1 Kasım’da partisine her zamanki gibi sahip çıkacaktır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<