banner359

Torun’dan Bursalılara Teşekkür

AK Parti Bursa il yönetimi, 1 Kasım seçimlerinin ardından toplantıda buluşarak seçim sonuçlarını değerlendirdi.AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’un nezaretinde Doburca Sosyal Tesisleri’nde bütün yönetim kurulunun hazır bulunduğu...

03 Kasım 2015 Salı 13:16
Torun’dan Bursalılara Teşekkür
AK Parti Bursa il yönetimi, 1 Kasım seçimlerinin ardından toplantıda buluşarak seçim sonuçlarını değerlendirdi.
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’un nezaretinde Doburca Sosyal Tesisleri’nde bütün yönetim kurulunun hazır bulunduğu toplantının ilk bölümüne katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, il yönetimini tebrik etti. Torun, partilerini yüzde 54’lük oy oranı ile son 50 yılın en büyük oranına ulaştıran Bursa halkına teşekkür etti. Torun, “Bursa halkı her zaman olduğu gibi oyunu partimizden yana kullandı. Gökdere Meydanı’nı dolduran mitingimizin ardından sandıktan çıkan bu sonuç, Bursa halkının ve milletimizin AK kadrolara olan güvenini bir kez daha gösterdi. Bu sonuç hepimizin üstüne ağır sorumluluklar yükledi. Ülkemize 13 yıldır kattığımız değerlerin devamı, kalkınmanın ve büyümenin sürmesi için şimdi her zamanki gibi çok çalışma zamanıdır. İnşallah, yalnızca ülkemiz değil, coğrafyamız ve Türkiye’den medet uman bütün mazlum ve mağdur milletler için hep birlikte kurucu genel başkanımız ve CumhurbaşkanımızRecep Tayyip Erdoğan’ın izinde, Başbakanımız ve Genel Başkanımız. Ahmet Davutoğlu’nun yolunda durmadan koşacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<