banner359

"trafik Kazaları Artıyor, Türkiye Huzurlu Değil"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Türkiye’de asayişsizliğin arttığını savunarak, “Trafik kazaları gittikçe yoğunlaşıyor, şimdide belediye otobüslerinde...

03 Ağustos 2014 Pazar 20:58
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Türkiye’de asayişsizliğin arttığını savunarak, “Trafik kazaları gittikçe yoğunlaşıyor, şimdide belediye otobüslerinde bunu görür hale geldik. Türkiye huzurlu değil” dedi.
Afyonkarahisar’da MHP ilçe belediyelerini ziyaret eden MHP Genel Başkanı Bahçeli, vatandaşlardan seçim öncesi çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi. Başmakçı ilçesinin ardından Kızılören ilçesine geçen Bahçeli, burada yaptığı konuşmada, “İnşallah bu seçimin meşrutiyetini tartışılır bir hale getirmemesinde yarar vardır. Eğer Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seçilen kişinin meşrutiyeti tartışılır hale gelirse o zaman devletin başında sancılar var, baş ağrıları var demektir. Bu da Türkiye’yi önemli sıkıntılara sokabilir. Toplumsal hareketlilik yavaş kıpırdıyor. Sosyal şiddet artıyor, asayişsizlik artıyor. Cinayetler tırmanıyor, trafik kazaları gittikçe yoğunlaşıyor. Şimdide belediye otobüslerinde bunu görür hale geldik. Türkiye huzurlu değil, çiftçisi ağlıyor, memuru sıkıntı çekiyor” dedi.
Bahçeli’ye ziyaretlerinde parti genel başkan yardımcıları ve parti yöneticileri de eşlik etti. Devlet Bahçeli, Kızılören’in ardından İhsaniye ilçesine geçti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<