banner359

Yaş Kararları Cumhurbaşkanına Sunulacak

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısının ikinci gün çalışmaları sona erdi.Genelkurmay Başkanlığı Karargahında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen toplantıda terfi sırasında bulunan general, amiral ve albayların...

05 Ağustos 2014 Salı 15:44
Yaş Kararları Cumhurbaşkanına Sunulacak
Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısının ikinci gün çalışmaları sona erdi.
Genelkurmay Başkanlığı Karargahında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen toplantıda terfi sırasında bulunan general, amiral ve albayların bir üst rütbeye yükseltilmesi, general ve amirallerin görev sürelerinin uzatılması ve emeklilik işlemleri görüşüldü. Toplantıda ayrıca disiplinsizlik ve ahlaki durumlar nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetleri’nden (TSK) ayrılacak olan personelin durumu da ele alındı.
Toplantıda alınan kararların bu akşam saat 18.00’de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün onayına sunulduktan sonra kamuoyuna açıklanması bekleniyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<