banner359

Yemin Ve Devir Teslim Töreni Için Sayı Yükseldi

Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin ve devir teslim törenini izlemek için temsilci gönderecek devletlerin ve uluslararası örgütlerin sayısı 75’e yükseldi. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye...

25 Ağustos 2014 Pazartesi 19:00
Yemin Ve Devir Teslim Töreni Için Sayı Yükseldi
Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin ve devir teslim törenini izlemek için temsilci gönderecek devletlerin ve uluslararası örgütlerin sayısı 75’e yükseldi.
Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre; dış ülkelerden katılım bildirimlerinin halen gelmeye devam ettiği ve bugün öğle saatleri itibariyle törene katılımlarını teyit eden ülkelerin sayısının 67’ye, uluslararası örgütlerin sayısının 8’e ulaştığı kaydedildi.
Törende; 19 ülke cumhurbaşkanlığı ve devlet başkanlığı, 4 ülke meclis başkanlığı, 14 ülke başbakanlık, diğer ülkeler bakan düzeyinde temsil edilecek.
Suriye’nin, Muhalif ve Devrimci Güçler Koalisyonu Başkanı Hadi Bahra tarafından temsil edileceği yemin törenine, Ermenistan Dışişleri Bakanı Edward Nalbandian’da katılacaklar arasında yer alacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<