Yılbaşına Saatler Kala önemli Ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yılbaşına saatler kala Ankara’da yaşayan araştırmacı-yazar Ali Dündar’ı evinde ziyaret etti.Yeni yıla Ankara’da girecek olan Kılıçdaroğlu, araştırmacı-yazar Ali Dündar’ı evinde ziyaret...

31 Aralık 2014 Çarşamba 19:08
Yılbaşına Saatler Kala önemli Ziyaret
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yılbaşına saatler kala Ankara’da yaşayan araştırmacı-yazar Ali Dündar’ı evinde ziyaret etti.
Yeni yıla Ankara’da girecek olan Kılıçdaroğlu, araştırmacı-yazar Ali Dündar’ı evinde ziyaret etti. Dündar’ın CHP Parti Okulu’na bağışlamak istediği kütüphanesini inceleyen Kılıçdaroğlu’na çay ikram edildi.
Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu ile birlikte Dündar’ın evini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, bir süre kütüphanede oturarak tarihi dergi ve kitapları yakından inceledi, Ali Dündar’la Türkiye siyaset tarihi üzerine sohbet etti.
Köy Enstitülü Araştırmacı 91 yaşındaki Ali Dündar’ın, evinde biriktirdiği arşivini ve kendi yazdığı eserlerinden oluşan kütüphanesini Bülent Ecevit Siyaset Akademisi bünyesinde oluşturulan kütüphaneye bağışladığı belirtildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<