banner359

Yılmaz "iç güvenlik paketi"ni değerlendirdi

İç güvenlik paketini değerlendiren Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, polise kontrolsüz yetki vermenin, pimi çekilmiş bir bombayı meydana salmak gibi olduğunu söyledi.HÜDA-PAR Gaziantep 1. Olağan...

21 Şubat 2015 Cumartesi 16:47
Yılmaz
İç güvenlik paketini değerlendiren Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, polise kontrolsüz yetki vermenin, pimi çekilmiş bir bombayı meydana salmak gibi olduğunu söyledi.
HÜDA-PAR Gaziantep 1. Olağan Kongresi yapıldı. Kur’an-ı Kerim okunması ile başlayan kongrede, mevcut İl Başkanı Mustafa Özarslan yeniden aday olmayacağını açıkladı.
Kongreye katılan ve gündeme dair açıklamalarda bulunan HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, ilk olarak mecliste yaşanan kavgayı değerlendirdi. Yılmaz, "Sokaktaki vatandaşın temsilcisi olan insanlar bunu yapıyorsa, o zaman sokakta kan göllerinin götürmesi lazım. Ama maşallah halkımız meclise gönderdikleri temsilcilerinden çok daha sağduyulu, çok daha aklı başında ve çok daha olgun hareket ediyor" dedi.

"İÇ GÜVENLİK PAKETİNE TEMKİNLİ BAKIYORUZ"
İç güvenlik paketine temkinli baktıklarını belirten Yılmaz, halkın yararına olacak, can ve mal güvenliğini sağlayacak tedbirlerin alınması gerektiğini vurguladı. Yılmaz, “Halkımızın özgürlüğü, temel hak ve hürriyetler kullanımı noktasındaki olabilecek kısıtlamaları kabul ettirmek gerek. Halkın, vatandaşın can ve mal güvenliği sağlamak için maaş alan, görev yapan devletin güvenlik görevlileri, devlet sadece kendisini ve karakollarını koruyorsa, aldıkları maaş onlara helal midir acaba? Bunu sormak lazım. Maaşı hak etmesi lazım. Bütün polisleri burada suçlamıyorum. Ama nitekim görevini suistimal eden, gayesiyle yerine getiremeyen, bazı kirli ilişkiler üzerine girebilecek olan insanlar da vardır" diye konuştu.
Mevcut İl Başkanı Mustafa Özarslan’ın aday olmadığı seçimlerde tek listeyle oylama yapıldı. Seçimlerin ardından, Mehmet Nakşierat il başkanı oldu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<