banner359

Zırhlıoğlu Aşure Dağıttı

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, Orhangazi Parkı’nda vatandaşlara aşure dağıttı.Zırhlıoğlu, Orhangazi Parkı’na kurulan kazanın başına geçerek vatandaşlara aşure ikram etti. Aşure dağıtımının...

28 Ekim 2015 Çarşamba 13:51
Zırhlıoğlu Aşure Dağıttı
Milliyetçi Hareket Partisi Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, Orhangazi Parkı’nda vatandaşlara aşure dağıttı.
Zırhlıoğlu, Orhangazi Parkı’na kurulan kazanın başına geçerek vatandaşlara aşure ikram etti. Aşure dağıtımının ardından çarşı esnafını ziyaret eden Zırhlıoğlu, "Bugün mübarek Muharrem ayında vatandaşlarımıza aşure dağıttık. Daha sonra çarşıda esnafla buluşup onların dert ve sıkıntılarını dinledik. Yaptığımız ziyaretlerde gördük ki vatandaşlarımız çok büyük sıkıntılar içerisinde. Vatandaşlarımız iktidar partisinin 13 yıllık yaptıklarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Vatandaşlarımız yorulmuş. Halkımız yapılan çalışmaların ciddi bir açmazlar yumağı haline geldiğini görüyor ve ifade ediyor. Bizlere karşı büyük bir teveccüh olduğunu hissediyorum. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde milletimiz bize sahip çıkar, bize milletimize yapmayı düşündüğümüz hizmetleri yapma imkanı verirler” dedi.
Esnafın en çok dükkanlarını siftahsız kapatmaktan şikayet ettiğini söyleyen Zırhlıoğlu, “Esnafımızın kar hadleri çok düşük, dükkanlarını siftahsız kapatan var. Dolar bütün dünyada arttı, ama ülkemizde, dünyada arttığından daha fazla artış gösterdi. Bu da Türk parasının değer kaybetmesine sebep oldu. Durum böyle olunca üretici girdilerin büyük bir kısmı ithal olduğu için ciddi bir maliyet artışıyla karşı karşıya kaldı. Piyasa darlığından dolayı satışlarda da düşüklük var. Ekonomik durgunluk sürecini yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<