banner359

Zırhlıoğlu Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Seçim çalışmaları dolayısıyla Yıldırım Hacivat Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Fevzi Zırhlıoğlu, "Yaptığımız...

22 Ekim 2015 Perşembe 09:15
Zırhlıoğlu Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Seçim çalışmaları dolayısıyla Yıldırım Hacivat Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Fevzi Zırhlıoğlu, "Yaptığımız ziyaretlerde görüyoruz ki 13 yıldır iktidarda olan AK Parti vatandaşlarımızı çok üzmüş ve yıpratmış. Ülkemizdeki her kesim büyük sıkıntılar içerisinde. Kimi ziyaret etsek dertli olduğunu söylüyor. Çiftçi üretemez durumda, küçük esnaf siftahsız dükkan kapatıyor. Asgari ücretli ve emekli vatandaşlarımız çok zor durumda. Binlerce öğretmenimiz tayin bekliyor, milyonlarca gencimiz işsiz. Biz yaptığımız ziyaretlerde gördük ki vatandaşlarımız çıkış yolu arıyor. Vatandaşlarımıza bizi iktidara taşımaları durumunda ülkemizin bütün kesimlerini refah ve huzura kavuşturacağımızın sözünü verdik. Vatandaşlarımız yeter ki bize destek versin, ülkemizde sıkıntısı olan vatandaşımız kalmayana kadar canla başla çalışacağımızın sözünü veriyorum" dedi.
Zırhlıoğlu, "MHP 46 yıllık bir siyasi parti. Bu zamana kadar ülkemizi zor durumda bırakacak hiç bir işin içinde yer almadı. Vatandaşlarımız bu dönem bizi iktidara taşırsa ülkemiz refah ve huzur dolu günlere kavuşacak" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<