banner359

Zırhlıoğlu: "Yoksulluk Had Safhaya Ulaştı"

MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, Gemlik ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Gemlikli vatandaşlar Zırhlıoğlu’na büyük ilgi ve alaka gösterip destek sözü verdi.Yoksulluğun 13 yıllık AK Parti iktidarında had safhaya ulaştığını...

23 Ekim 2015 Cuma 11:19
Zırhlıoğlu: "Yoksulluk Had Safhaya Ulaştı"
MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, Gemlik ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Gemlikli vatandaşlar Zırhlıoğlu’na büyük ilgi ve alaka gösterip destek sözü verdi.
Yoksulluğun 13 yıllık AK Parti iktidarında had safhaya ulaştığını ifade eden Zırhlıoğlu, “AK Parti iktidarında yandaşlar zenginleşirken vatandaşlarımız fakirleşti. 13 yıldır ülkeyi yöneten bu iktidar artık yoruldu. Çok hata yapar oldular, milleti unutup yandaşı besleme derdine düştüler. Vatandaş perişan, esnaf siftahsız dükkan kapar oldu. Tadımız tuzumuz kalmadı. Bunların dinlenmesi lazım. Bu dönem sizlerden yetki istemeye geldim, oylarınıza talibiz. Hazırlıklarımızı yaptık, kadrolarımız hazır, plan programız hazır. Biz iktidara talibiz. Bize yetki verin, yeniden birlik beraberliğimizi inşa edelim. Toplum yeniden kucaklaşsın, tadımız tuzumuz yerine gelsin. Bu iktidar çok yoruldu. Yol yürüyecek, hizmet edecek halleri kalmadı. Milleti de çok yordular, çok bunalttılar. Gelin bunları 1 Kasımda dinlenmeye gönderelim. Milletimizin bir nefes almaya ihtiyacı var. Milletimizin MHP iktidarına ihtiyacı var” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<