banner359

Bursa’da sağlık turizmi atağı

Sağlık turizmi için Kırgızistan, Kazakistan ve Gürcistan’dan Bursa’ya gelen 35 kişilik heyet, VM Medical Park Bursa Hastanesinin konuğu oldu.Hastane yönetimi, Kırgızistan, Kazakistan ve Gürcistan’dan gelen sağlık çalışanlarını Bursa’da...

11 Haziran 2017 Pazar 09:41
Bursa’da sağlık turizmi atağı

Sağlık turizmi için Kırgızistan, Kazakistan ve Gürcistan’dan Bursa’ya gelen 35 kişilik heyet, VM Medical Park Bursa Hastanesinin konuğu oldu.

Hastane yönetimi, Kırgızistan, Kazakistan ve Gürcistan’dan gelen sağlık çalışanlarını Bursa’da ağırladı. İlk olarak hastane ve Bursa hakkında bilgiler verilirken, daha sonra konferans salonunda sunum yapıldı. VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan, “Dost ve kardeş ülkelerimizden doktorlarımızı burada misafir ediyoruz. Hekimlerimiz tarafından gelen heyete hastanemiz hakkında detaylı bilgiler verildi. Ülkelerimiz arasında iş birliğini arttıracak ve sağlık turizmi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bursa bir tarih ve kültür kentidir. VM Medical Park Hastanesi olarak bizde yurt dışından gelen hastalarımıza bunları da yaşatmayı çalıyoruz. Hastanemizde her türlü hastaya hizmet verebilecek imkan bulunmaktadır. 30 hastane ve üniversiteleri olan bir kurumuz” diye konuştu.

Heyetin Bursa’ya gelmesinden öncülük eden ONNO Travel Genel Müdürü İpek Yiğit Türkkan, “Bursa’nın termal turizmi açısından güçlendirmek için çalışmalar yapıyoruz. Bunun için belediyelerden STK’lara kadar birçok destekçimiz var. Bizleri tercih etmelerin başlıca sebepleri Türkiye’nin ve Bursa’nın sağlık ve cerrahi operasyonlarda artık adından sıkça söz ettirmesidir. Eskiden Türk vatandaşları yurt dışında ameliyat olurlardı. Ama artık onlar burada geliyor. Bizi tercih etmelerinin bir başka sebebi ise, Avrupa’nın kalitesinden biz burada fiyat olarak daha iyi hizmet veriyoruz” dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<