banner359

Bursalı sağlıkçılardan vatandaşlara ’Evde kal’ mesajı

GEMLİK DEVLET HASTANESİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN EVDE KAL MESAJI.

19 Mart 2020 Perşembe 11:20
Bursalı sağlıkçılardan vatandaşlara ’Evde kal’ mesajı

Bursa’da zaman kavramı gözetmeksizin fedakarca çalışan hastane çalışanları, korona virüsle mücadele kapsamında vatandaşlara "Evde kal" mesajı verdi.

Bursa İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gemlik Devlet Hastanesi ve Orhangazi Devlet Hastanesinde görevli sağlık çalışanları sosyal medya üzerinden yaptıkları görsel ile vatandaşlara “Evde kal” çağrısı yaptı.

Dünya genelinde salgın halde büyüyen korona virüs nedeniyle görev yapan sağlık çalışanları sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınladılar. Ellerindeki kağıtlara yazdıkları “Biz senin için burada kalıyoruz. Sen de bizim için lütfen evde kal” yazı ile çekildikleri fotoğrafla tüm Bursalılara mesaj yolladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<