banner359

Hem tedavi görüyor hem öğreniyorlar.

Bursa Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören çocuklar Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerle moral bulmaya devam ediyor.Geçtiğimiz yıl Bursa Büyükşehir Belediyesi Müzeler Şube Müdürlüğü ile...

01 Nisan 2017 Cumartesi 16:51
Hem tedavi görüyor hem öğreniyorlar.

Bursa Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören çocuklar Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerle moral bulmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Bursa Büyükşehir Belediyesi Müzeler Şube Müdürlüğü ile Bursa Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi arasında yapılan protokol kapsamında, hastanede yatan çocuklara yönelik atölye çalışmaları hız kesmeden devam ederken çocuklar bu ay keçeden çanta yapımını öğrendi.

Hastane sınıfında gerçekleştirilen etkinliğe rahatsızlıkları sebebi katılamayan çocuklar yatak başında ziyaret edilerek unutulmadı. Konu ile ilgili açıklama yapan Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi Yöneticisi Uzman Doktor İsmail Özcan, “Yapılan bu atölye çalışmaları ile çocukların mevcut hastalıklarını bir nebze dahi olsa unutma güzel vakit geçirme, bilgilenme ve eğlenme olanağı bulduklarını belirtirken etkinliklerin verimli ve eğitici olması nedeniyle hastalarımız ve ebeveynleri de mutlu oluyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<