Her normal doğuma bir fidan

Bursa’da Kestel Devlet Hastanesi’nde normal doğumla dünyaya gelen her bebek için bir zeytin fidanı toprakla buluşuyor.

09 Nisan 2021 Cuma 15:19
Her normal doğuma bir fidan

Bursa’da Kestel Devlet Hastanesi’nde normal doğumla dünyaya gelen her bebek için bir zeytin fidanı toprakla buluşuyor.

Kestel Devlet Hastanesi tarafından normal doğumu teşvik etmek maksadıyla başlatılan proje ile normal yolla doğan bebekler için hastane bahçesine fidan dikiliyor. Doğumun ardından taburcu olacak bebeklerin ailelerine hediyeleri teslim edilirken, yeni doğan her bebeğin adını taşıyan fidanlar da hastane bahçesinde aile bireylerinin katılımıyla toprağa dikiliyor.

banner380

Normal doğumla dünyaya gelen Kader ve Gökhan Güllü çiftinin kızı Ezel Mina için hastane bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirildi. Başhekim Murat Ersal, “Devlet Hastanesi olarak normal doğumu özendirmek amacıyla normal doğumla doğan her bebek için hastane bahçemize bir zeytin fidanı dikiyoruz. Böylece iki fidanın dünyaya gelmesine vesile olmaya başladık. Bir tanesi çocuğumuz, bir tanesi de fidanımız. Maksadımız normal doğumu teşvik etmek. Bunun için de hasbelkader bizler elimizden geleni yapıyoruz. Annemize, fidanımıza ve çocuğumuza uzun ömürler diliyoruz. İnşallah ileride geldiklerinde kendi fidanlarını sularlar ve onların büyümesini çocuklarıyla görürler” dedi.

Hastaneden aldığı hizmetten memnuniyetini dile getiren anne Kader Güllü ise, “Daha evvel başka hastaneye gittim, ama böyle bir ekip göremedim. Hastanede çok ilgi ve alaka gördüm. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<